Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 83 (8307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cine va fi pe primul loc, de Paște?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai țineți minte, cred, obsesia asta multianuală a lui Becali. N-am auzit-o și anul ăsta, poate o fi fost sfătuit de vreun duhovnic să fie mai smerit. Interesant este că acum nu-i exclus să se întâmple asta, cei de la FCSB stând la mâna lor. Evident, scriu asta fără a ști rezultatul de duminică seară din derby-ul cu CFR de la Cluj-Napoca. Presupunând că bucureștenii ar fi câștigat de Paștele catolic în Ardeal (greu, dar nu imposibil!), atunci de Paștele ortodox i-ar primi pe cei de la Farul pe Arena Națională într-un meci cu miza directă a fotoliului de lider. Cum ar veni, cu fotoliul de lider... pe masă! Chiar ar fi o situație interesantă, fiindcă amintirea unui rezultat întors în minutele 90+4 și 90+5 te bântuie toată viața și foarte rar se primește atât de repede șansa unei revanșe. Acel meci s-a jucat abia acum două luni și jumătate! În fine, să nu lungim discuția în lipsa parametrului de duminică seara.

Oricum, de-a latul Europei, perioada sărăbătorilor pascale reprezintă intrarea pe ultima turnantă în campionatele domestice. Liderii încearcă să își securizeze pozițiile, pretendenții dau și ei din coate pentru o cât mai bună poziționare la intrarea în ultima linie dreaptă. Italia și Spania nu se pun, acolo lucrurile erau rezolvate de ceva vreme. În Franța, PSG e mai puțin stresată în deplasare, astfel că a luat toate punctele într-un meci delicat de pe Coasta de Azur, cu Nice. Orice rezultat în loc de victorie ar fi transformat într-o adevărată capcană meciul din etapa viitoare cu Lens, echipa de pe locul 2. În Germania, Bayern confirmă teoria că fulgerul nu cade în același loc de două ori (teorie pe care se bazează și FCSB, cu Farul), câștigând cu Freiburg și păstrând astfel avansul psihologic de două puncte față de Dortmund. Iar în Anglia, adversara lui Bayern din Liga Campionilor, City, navighează fără greșeală, sperând într-un pas greșit al lui Arsenal, care să transforme meciul direct în prilej de rocadă (pasul greșit avea șanse reale să se fi produs aseară, la Liverpool). Cât despre noi, să sperăm că anul ăsta, de Paște, primăvara va fi pe primul loc!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine va fi pe primul loc, de Paște?.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cine va fi pe primul loc, de Paște?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei