Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 267 (8184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Se arată încă o mare golănie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri dimineaţă am urmărit un dialog între cei aflaţi în studiourile Digi şi domnul Ciprian Marica, un fost fotbalist mai degrabă talentat decât performant, chiar dacă în parcursul competiţional al domniei sale s-au numărat echipe de certăvaloare continentală. Niciodată însă, exceptând perioada de sub comanda lui Mircea Lucescu, la Donețk, Marica n-a produs fotbalul pe care era aşteptat să-l arate. Retras de câţiva ani, s-a remarcat în acest interval de timp prin implicarea în diverse afaceri, ori mai degrabă combinaţii, care nu ştiu cât profit i-or fi adus, dar cu siguranţă scandaluri. Amintiți-vi-l doar pe acela cu finul său, Ilie Năstase, care l-a şi acuzat, imediat după nuntă, că i-a dat ţeapacea mai mare din viaţa sa, într-o poveste cu nişte terenuri şi baze sportive... În sfârşit, ce vreau să spun e că pare destul de greu să faci o afacere cinstită cu Ciprian Marica. Revin: ieri, la Digi, Marica vorbea prin telefon în calitatea sa de "acţionar minoritar" la echipa Farul Constanța, unde presupun că acţionar majoritar e Hagi, nici n-are importanţă. Contează doar că, aşa cum anunţase şi Hagi în urmă cu câteva zile, merge el însuşi la TAS pentru a-şi susţine cauza, respectiv participarea în cupele europene a echipei Farul, pe care UEFA a anunţat-o că n-are drept de joc în Europa. Marica a explicat că povestea e veche, şi că FRF şi Liga, la momentul fuzionării între Viitorul şi Farul, nu au pus nicio interdicţie. La UEFA cică le-ar fi "băgat strâmbe" cineva (om rău!) din ţară, care ar fi zis că Farul a promovat ilegal în Liga 1. De aici, deducem că UEFA acţionează ca tâmpita, pe baza bârfelor unor pârâcioşi, ceea ce mi-e greu să cred. N-a spus nimeni ce poziţie au luat Liga şi FRF, de parcă n-ar fi vorba de interesul naţional. Toată bazaconia asta nouă nici nu mă mai amuză. Este doar încă o dovadă că în fotbalul românesc tot ce se petrece este numai golăneală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se arată încă o mare golănie.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Se arată încă o mare golănie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei