Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 253 (8170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Hai să-i lăsăm în pace azi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipele românești joacă astăzi penultimele meciuri în grupele competiției de la "masa săracilor" (păi dacă la "masa bogaților" nu suntem primiți, nu rezultă logic că despre astălaltăe vorba în Conference League"!?) și zău că nu-mi pasă ce se va mai întâmplacu ele. Asta, deoarece CFR Cluj, chiar dacă se califică(și chiar are șanse să o facă, argumentul suprem, sau singurul!, fiind baftaporcească a lui Petrescu), mi se face rău numai la gândul că o să mai vedem și în primăvarăjocul ăla absolut oribil, milog, jenant, de căcănari, creat după chipul și mintea clownului Petrescu. Nimic mai penibil decât să vezi ditamai oamenii bătându-și joc de cei care, cu bilet sau în fața televizorului, își doresc puțin spectacol, și atât. Dincolo, la FCSB, mor de râs numai când îi aud mugind pe alde Meme, Dicăși Gigi că "mai sunt șanse"! Trebuie să fii deraiat rău să crezi că după ce a făcut 1 punct din 12 posibile, turma lui Gigi poate să facă 6 din 6 în ultimele 2 meciuri, dintre care unul e cu West Ham United... iar ălalalt cu Anderlecht, chiar diseară, unde pentru FCSB cred că "victorie" ar însemna să ia mai puțin de 3! Ziceam însă să-i lăsăm în pace, și să începem să ne orientăm către spațiul arăbesc unde, peste doar 3 săptămâni și câteva zile, începe World Cup. Mă gândeam, cafan al Real-ului de Madrid, cum se vor întâlni ei între ei acolo, și unde dacă lucrurile evoluează în direcția corectă, pe la o bucată, mă gândesc că prin sferturi de finală, alde Rodrygo și Vinicius (vorbesc de Brazilia, marea mea iubire la nivel de naționale) i-ar putea elimina Kroos și Rudiger (adică Germania), apoi în semifinale să-i gonească pe Courtois și Hazard, căși Belgia are șanse să ajungă acolo, iar în finalăsă-i rupă pe francezii Karim Benzema și Kamavinga! Pe bune, nu-i înspăimântător ce adunătură de giganți e acolo? Și n-am zis nimic despre cei 3 sau 4 spanioli din echipă, din care măcar vreo doi vor fi și în națională. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hai să-i lăsăm în pace azi.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hai să-i lăsăm în pace azi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei