Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 188 (8105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Camera ascunsă la Prima Sport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Singura posibilitate ca Supercupa Europei să însemne ceva ar fi ca învingătoarea Ligii Europa să provină tot din Liga Campionilor. Adică unul din locurile 3 din faza grupelor, ceea ce oricum nu garantează vreo apropiere a valorilor. Nici nu a fost cazul la această ediție, Eintracht Frankfurt a fost mai de curând în Zweite, acum 10 ani, decât în LC! Practic, echipa la care Bayern a bătut ca la fasole în prima etapă a campionatului german (6-1 pentru bavarezi!) era chemată să dea replica Realului. Bașca, fără cel mai bun jucător al ei, sârbul Kostic, care nu mai putea aștepta până azi ca să-și definitiveze transferul la altă echipă. Ar fi fost un gest de gratitudine față de echipa la care a mâncat o pâine albă, dar și un meci de gală pentru el însuși, ca fotbalist, cu potențial trofeu european la final.

Meciul n-a fost chiar plimbare în parc pentru Real, care a aliniat echipa tip, însă nici n-a experimentat vreo emoție. E drept, un băiat oarecare a scăpat singur cu portarul, doar că portarul ăla era Courtois. Jocul a curs spre un banal 1 pauză / 1 final, cu câte un gol pe repriză. Suficient de plictisitor cât să mai comutăm din când în când la meciul Simonei Halep de la Toronto sau chiar la meciul Medvedev – Kyrgios de la Toronto. Eu recunosc că am tot butonat. Referitor la Supercupă, mai interesant mi s-a părut ceea ce a difuzat a doua zi Prima Sport, teoretic în reluare. Presupunerea mea e că difuzat imagini din studio, cu sunet, din timpul reclamelor de după meci. Adică seara, în direct, a dat reclamele, dar a doua zi a lăsat să curgă înregistrarea din studio. N-a fost chiar așa licențios ca atunci când Samoilă se conversa cu Pițurcă la defunctul TelekomSport, dar tot am auzit diverse bârfe din partea moderatorului, de pildă un șef al lui care făcea istericale dacă un post rival avea vreo știre pe care redacția lor o ratase, sau lamentări din categoria ”pe vremea mea”. De exemplu, el nu mergea la beții cu jucătorii, așa cum fac ”pulărăii” din ziua de azi... Chiar când începuse să devină interesant, domnul cu pricina (Mădălin Negoiță) și-a luat fața profesională și a anunțat: atenție, intrăm!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera ascunsă la Prima Sport.
 Vizualizări articol: 841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Camera ascunsă la Prima Sport4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei