Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 181 (8098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ceai verde şi suc de rodii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna aceasta este cea în care porneşte bătălia în câteva din cele mai serioase campionate de fotbal din lume, cele din Anglia, Franţa, Germania. Este un start evident mai grăbit decât în alţi ani, iar aste datorită celei mai anapoda programate competiţii din întreaga istorie a fotbalului, ba încă şi cea mai importantă: Campionatul Mondial din Qatar, al cărui start se va da pe 21 noiembrie, finalaurmând a se disputa la data la care tot campionatele acestea, mai puţin Premier League, se aflăde regulă în binemeritatavacanţă de Crăciun. Ideea e că dacă la musulmani tot nu există Crăciun, de ce naiba n-or fi programat în seara de ajun semifinalele, iar finalaeventual în noaptea de Revelion!? Vă reamintesc istoricul acestei anomalii: la data la care s-a atribuit organizarea acestui eveniment statului Qatar, forurile diriguitoare ale fotbalului mondial, FIFA şi UEFA,deja comiseseră o tâmpenie istorică, prin atribuirea organizării precedentului World Cup Rusiei, care a fost tot timpul în pericol de a nu putea duce la capăt misiunea, din cauza unei crize pe multiple direcţii, începând cu cea financiară. De parcă n-ar fi fost de ajuns, viitorii condamnaţi Michel Platini şi Sepp Blatter s-au lăcomit la încă o şpagă de multe milioane, după aia rusească, trimiţând încă o dată Campionatul Mondial acolo unde n-are ce căuta! De ce n-are? Păi, prima nepotrivire este cea de anotimp, începutul iernii noastre fiind cel mai potrivit pentru fotbal acolo... dar şi aşa, organizatorii au anunţat că stadioanele vor fi prevăzute cu aer condiţionat pe fiecare loc din tribune (fiindcă altfel se poate muri de căldură!). Dar cea mai tare chestie, de la care eu zic (fără urmă de glumă!) că se poate ajunge chiar la conflict armat, este interdicţia pentru consumul de alcool, pe care gazdele au anunţat-o într-un comunicat de acum vreo două săptămâni.  Chiar vi-i imaginaţi pe "hooligans" şi pe "tifosi" sărbătorind victoriile ţărilor lor la un ceai verde? Iar dacă luăm în calcul şi presupusa enervare a unei părţi a lumii arabe după recenta execuţie de la Kabul a fostului lider Al-Qaeda, avem serioase motive de nelinişte. Să dea Domnul să fie bine... ca să nu fie rău!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceai verde şi suc de rodii.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ceai verde şi suc de rodii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei