Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 173 (8090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Un Sir și-un... sărăntoc (la minte!)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din cauza faptului că sunt plecat pentru vreo săptămână, acest articol îl scriu încă de pe 16 iulie, noaptea, în jurul orei 2. De ceva vreme s-a terminat un meci așteptat cu mult interes de toți cei care se preocupă de fotbal, fie din interior, fie doar ca spectatori. E vorba de meciul din prima etapă a "Superligii" (nici la mișto nu cred că poți să-i zici astfel competiției în care e infinit mai multă comedie decât performanță) în care s-au întâlnit CFR Cluj, dornică să-și lingă rănile provocate de Pyunik, și Rapid, avariată și ea de plecarea copilului ăluia în Franța. A fost mai degrabă o dispută între orgoliile celor doi ultrainfatuaţi antrenori, Petrescu și Mutu, de care oricine a urmărit conferințele de presă de după meci se putea lămuri pe deplin. Întrebare: l-ați văzut vreodată pe Bursucu' râzând? Păi ăsta și când se screme de-un zâmbet pare că e amenințat de ceva! Dar un râs așa, sănătos, cade biped normal, să fiu al naibii dacă ăsta a produs vreodată. Iar aceasta, oricât ne-am feri de cuvinte, este o boală psihică. Cum tot așa e și infatuarea absolut grotescă, bașca pe deplin nejustificată: "Se uită că eu am stabilit nenumărate recorduri: cele mai multe meciuri fără gol primit..." (asta-i aproape un autodenunț pentru fotbalul căcănar pe care-l produce caantrenor!), "cele mai multe meciuri fără înfrângere..." (alt autodenunț: e șirul ăla nesfârșit de 0-0 și de 1-0, tot de căcănar perfect!). "Dar toate s-au uitat. A fost suficient accidentul cu Erevanu' șis-au uitat. Păi Alex Ferguson n-a avut și el înfrângeri?" Pe altul nici că l-a găsit ca să se autocompare: un Sir cu un... sărăntoc (la minte!). Gata, că m-am plictisit, păstrez și pentru "Jupânu'" perle de-ale nefericitului. Ziceam și de Mutu. După același meci, drăgălașul a dat-o și el: "Eu zic că meritam să câștigăm". Zău, Adițule? Și ce v-a împiedicat, mă?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un Sir și-un... sărăntoc (la minte!).
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un Sir și-un... sărăntoc (la minte!)5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei