Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 96 (8013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Slabe speranțe pentru perfectul simplu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-a fost FCSB lider de Paști, așa cum invocă Becali divinitatea de ani întregi, dar noi, ceilalți, știm că nu asta contează. A fi lider în ultima etapă, asta e ceea ce aduce titlul de campioană. CFR aproape că agonizează, abia a bătut la Voluntari, în dulcele stil clasic, adică la o fază fixă. Acel 1-0, scor corect pe care îl invocam încă de acum câteva sezoane la meciurile clujenilor, încă mai abitir când erau antrenați de Bursuc. În schimb, FCSB defilează la Ovidiu, acolo unde CFR s-a mulțumit cu egalul, acum câteva etape. E adevărat, nu avea de unde să știe că se vor aranja lucrurile de așa natură, încât să piardă meciul direct cu FCSB la Cluj-Napoca! Abia atunci s-a inversat trendul. În acest moment, FCSB zburdă, iar CFR încearcă să gestioneze cumva minusculul avantaj rămas. Practic, cele două depind de Craiova lui Reghecampf, al cărei rol devine esențial în acest final de campionat. E greu de crezut că se va putea strecura în fața celor două, însă orice punct smuls uneia poate dirija titlul înspre cealaltă. Succesiunea meciurilor o ajută pe CFR, pentru că la ora meciului cu Craiova va ști câte puncte va fi lăsat FCSB în Bănie, dacă va fi lăsat. Dar celelalte echipe prezente în play-off? Au ele puterea de a influența ceva? Voluntari și Argeș ne arată cât de înșelător e nivelul unor echipe finanțate cu bani publici. Da, conjunctura le poate propulsa în play-off, acolo unde sunt un non-factor, iau puncte numai între ele. Sigur, pot fi contrazis, poate că una dintre acestea va hotărî unde se duce titlul. Iată, Argeșul, echipa la care Prepeliță face 5 schimbări odată, îi va primi pe cei de la CFR, în timp ce Voluntari, echipa la care tartor este primarul Pandele, finul lui Becali, va primi chiar echipa lui Becali. Mă încumet la un pronostic, fără ca asta să însemne că sunt vreun vizionar: favorita care va lăsa puncte la aceste echipe va pierde titlul! Desigur, mă veți întreba, ce se va întâmpla dacă vor lăsa amândouă? Ei bine, în Liga 1 se va folosi perfectul simplu. Fusei destul de clar?

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Slabe speranțe pentru perfectul simplu.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Slabe speranțe pentru perfectul simplu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei