Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 39 (7956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Sezonul penalty-urilor ratate?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum vreo trei săptămâni, când Zlatan Ibrahimovici ratase încă un penalty pentru echipa sa actuală, Milan, am scris că m-am săturat de câte lovituri de pedeapsă a ratat unul din fotbaliştii cei mai tehnici şi mai spectaculoşi din toată istoria fotbalului şi că poate ar fi vremea să se gândească serios la retragere. Socotisem că e al treilea penalty pe care îl ratase pentru Milan, numai că după ce m-am documentat, m-am lămurit că nu văzusem chiar tot, şi că acela fusese al... cincilea penalty tras aiurea de Zlatan! Încât nu poţi să nu te întrebi de ce perseverează şi de ce nu se găseşte totuşi vreunul cu minte în cap printre colegii săi, care să îi explice cu duhul blândeții că poate ar fi bine să mai lase şi pe alţii... să rateze! Sau să le transforme în golurile de care echipa are atât de mare nevoie în tentativa de a câştiga titlul din nou. Milan e pe locul 1 în acest moment, cu 55 de puncte, dar o urmează Inter şi Napoli, cu 54 şi 53. N-am socotit câte puncte a irosit Milan prin penalty-urile ratate de Zlatan, dar dacă s-au dus câteva, iar Milan pierde titlul, vă imaginaţi că toată tărăşenia i se va sparge în cap chiar lui...,iar în loc de o retragere glorioasă, ar avea parte de una în huiduieli! Nu ştiu cum va fi retragerea lui Messi, însă alaltăieri, chiar în meciul contra duşmanilor săi de o viaţă, de la Real, a ratat şi el un penalty... şi când? Când scorul era 0-0, în manşa tur a optimilor de finală din Champions' League! L-a salvat M'Bappe, cu golul din ultimul minut, dar e clar că şi Piticul traversează o perioadă catastrofală. Însă ratările supreme de penalty-uri au avut loc la Olimpiada de Iarnă, la hochei. Sfertul de finală dintre Slovacia şi SUA ar fi trebuit să nu ridice probleme pentru americani. Şi totuşi... S-a încheiat 2-2. Au urmat prelungiri, 2 reprize de câte 5 minute. Tot aşa. S-a trecut la penalty-uri de departajare. Unde, cala nebuni, rondica aia numită puc numai n-a vrut să intre: s-au ratat primele 7 lovituri, pe a 8-a au băgat-o slovacii, apoi americanii au mai ratat o dată (adică 5 din 5!, pare neverosimil, nu-i aşa?), scorul total la penalty-uri făcându-se 1-0 pentru Slovacia, după un total de 9 lovituri. Dacă n-aţi văzut, căutaţi pe YouTube: este un meci istoric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sezonul penalty-urilor ratate?.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sezonul penalty-urilor ratate?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei