Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 18 (7935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Simona, una dintre cele mai dureroase înfrângeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tot optimismul și toată energia Simonei s-au topit după un singur set. Nerăbdătoare să închidă punctele în fața franțuzoaicei Cornet, sfârșea cu mingi în aut și cu o statistică amuțitoare: 0-6 în punctele de peste 9 lovituri! Asta însemna că Simona nu câștigase niciun raliu. Ceva de neconceput. Setul secund începe încă și mai rău pentru jucătoarea noastră, o cuprinde o sfârșeală care părea a o duce în pragul abandonului. În loc de asta, începe să dea în minge cu abandon. Cu abandon de precauție, iar asta are un efect nebănuit. De la 3-1 pentru Cornet, aceasta începe brusc să joace foarte prost, aproape inimaginabil. Astfel, Simona înșiră 5 game-uri câștigătoare, ba chiar încheie setul cu peste 15 puncte la rând! Asta deși ajunsese să servească ”doiul” și cu 102 km/h... Înainte de decisiv, la peste 30 de grade Celsius, la peste 30 de ani, ambele jucătoare iau o binevenită pauză de vestiar. Echipa Simonei îi prepară și trimite niște energizant cu lămâie, iar asta se vede. Și Cornet se întoarce revigorată, astfel că jumătate de set se merge cu serviciul. Deși era 3-3, Simona părea în față, câștiga raliuri, o ajuta și norocul. O minge trimisă aparent în aut lateral se dovedește a fi atins tușa la nivel de fir de păr. Un retur instinctiv al lui Cornet s-ar fi întors în terenul ei, dar Simona ajunge și împunge mingea, trăgându-se totodată înapoi să nu atingă fileul! Însă toate astea se spulberă într-un game de serviciu în care Simona își construiește de 3 ori punctul, dar de fiecare dată greșește ultima lovitură, una dintre ele fiind un smash lovit cu rama de la baza rachetei! Cu o frustare uriașă, Simona lovește iarăși cu abandon la primele două mingi de meci ale lui Cornet, obligând-o să servească pentru meci. Numai că aceasta se achită de misiune, deși Simona ne iluzionase până la 30-30.

Mare păcat, este una dintre cele mai dureroase înfrângeri, pentru că totul era perfect, poate ”prea perfect”: formă fizică, nivel de joc, încredere, culoar. Dar meciul Soranei cu Swiatek stă să înceapă, poate că e timpul să preia ea ștafeta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simona, una dintre cele mai dureroase înfrângeri.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Simona, una dintre cele mai dureroase înfrângeri5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei