Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 296 (7908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Circarii n-au astâmpăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei despre care e vorba în titlu sunt capii diverselor ierarhii, atât naţionale,cât şi internaţionale. Atât cât mă duce pe mine mintea, ei nu au în cap decât combinaţii, aranjamente, spăgi şi tot felul de alte golăneli, că doar nu v-oţi fi imaginat vreodată că în moţul FRF, LPF, UEFA, FIFA s-ar putea afla vreodată cineva cu intenţii bune şi cu darul muncii! Gândiţi-vă numai la câteva dintre numele care s-au rulat la conducerea organismelor ăstora, la puşcăriile pe care le au de efectuat ori la stratagemele folosite pentru a rămâne în libertate. Chiar vi l-aţi imagina vreodată pe fostul miliţian MiticăDragomir, fost preşedinte al clubului din Scorniceşti (localitatea natală a lui Ceaușescu, singurul sat cu echipăde Divizia A din istoria fotbalului românesc de până atunci!),care a promovat în prima ligă după un blat istoric, câştigând meciul din ultima etapă cu cât era nevoie, adică 18 - 0, devenit preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, punând osul la treabă? Chiar credeţi că toate aranjamentele de la vot au fost făcute ani la rândul fiindcă "profesioniştii" (ptiu!) din fotbalul românesc aveau nevoie de un individ integru şi harnic în frunte!? De aia credeţi că porecla lui Dragomir era "Corleone", de corect şi cinstit ce era!? Chiar bănuiţi că Mircea Sandu,poreclit şi el, cum altfel?, "Nașu'", care habar n-avea cum se numea facultatea pe care în acte o absolvise, şi care a blătuit şi Bacalaureatul fiică-sii, astat în moţul FRF fiindcă avea o poftă nestăvilită de muncă!? Şi că ăla care l-a urmat, Burleanu, e cinstea şi corectitudinea întruchipate într-o singură fiinţă? De corect şi cinstit a măsluit alegerile, fiind votat de toate cluburile de futsal?

În asemenea condiţii, ce așteptați de la Naţionalaadministrată de ăsta? Să aibă chiar antrenor? N-or fi mai buni nişte ...frici, unii şi fără şcoală!, care să ia un salariu de doi bani (şi asta cu para-ndarătu' aferent!), care să aibă ştiinţă de un ban şi să obţină rezultate de o juma' de ban? Mâine vom afla dacă clovnul Petrescu acceptăoferta circarului Burleanu sau dacă vine vreun alt comediant la Naţională, caȘumudică, ori un saltimbanc precum Rednic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circarii n-au astâmpăr.
 Vizualizări articol: 1375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Circarii n-au astâmpăr3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei