Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 263 (7875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Premiu de consolare!?!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu cred că mai e nevoie săvărăs-reamintesc că între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, pentru mine nu există decât opţiunea Ronaldo, atunci când vorbim despre fotbalistul suprem al zilelor noastre. De fapt, discuţia e mult mai complexă şi implică nenumărate elemente, toate, evident, de ordin subiectiv. Nu poate exista obiectivitate atunci când vorbim despre a-ţi plăcea, sau nu, de cineva sau de ceva. Pe lângă asta, mai e de discutat dacă chiar se pot ierarhiza, sau dacă e corect să clasifici cumva, oameni poate la fel de talentaţi şi de performanţi, dar ale căror mijloace de exprimare sunt fundamental diferite. În aceste două cazuri, n-ai cum să te aştepţi ca Piticu' să fugă ca dementul de CR7, ori să sară la mingile centrate la cap... că n-ai cum! În timp ce Ronaldo nu poate executa loviturile libere cu precizia Piticului, şi nici să dribleze pe spaţiile alea de centimetri pătraţi! Ce să compari, cum să compari? Între altele, dintre cei doi, şi sigur v-am mai spus şi asta de multe ori, eu îl prefer pe... Ibra! Adică pe al treilea, cel care din cauza ăstora doi nu a putut câştiga niciodată Balonul de Aur! Pentru mine (dar şi pentru el însuşi, după cum a declarat de mii de ori pe propria-i gura!) Zlatan Ibrahimovici este cel mai spectaculos fotbalist din câţi au călcat vreodată în iarbă, autorul celor mai frumoase goluri din istoria fotbalului. Amintiţi-vi-l măcar pe acela din istoricul meci Suedia - Anglia, gol desemnat atunci cel mai frumos al anului! Unde naiba vreau să ajung? Păi, la anunţul semi-oficial de la FIFA/UEFA, conform căruia Piticu' va primi şi anul acesta Balonul de Aur? Cuuuuummmm!?! Păi, pe ce? Căla Barcelona n-a făcut mai nimic, n-a luat niciun trofeu. Da, ceva cu naţionalaArgentinei i-a ieşit, dar el personal chiar n-a rupt gura lumii nici acolo. N-ai cum să-i dai lui Messi vreun trofeu anul ăsta decât dacă e ca la Oscar, "Pentru întreaga carieră", sau unul de consolare, că prea-şi (pardon) pişa ochii de suferinţă că s-a cărat canesimţitu' de la Barca, fără să accepte diminuarea de salariu! Aaaa, premiul e de la France Football, iar Piticania s-a relocat tocmai acolo, pe lângă sediul redacţiei!? Ei, da, hai să-l mângâiem pe creştet, că prea "sufere", micuţul! Şi totuşi: de ce nu ia trofeul Halland, ori Lewandowski, ori Lukaku? Tre' s-ajungă la PSG ca să-l ia? Huoooo!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiu de consolare!?!.
 Vizualizări articol: 924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Premiu de consolare!?!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei