Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 261 (7873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Prelungirea agoniei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri seară s-a derulat un nou episod din serialul de comedie pe care presupun că întregul continent îl aşteaptă cu sufletul la gură în zilele de joi în care au loc meciuri din Conference League, competiţia respinşilor sau rebutaţilor din celelalte două cupe europene. La ora la care dădea să înceapă acest nou experiment marca UEFA, reprezentanţa noastră acolo, ditamai campioana care nu încăpuse nici colo, nici dincolo, după ce ne făcuse capul mare cu declaraţii patetic-iresponsabile de felul "Vom considera cape un eşec calificarea în Conference League"(!!!), s-a dezlănţuit într-o manieră tipic românească: pierde meci după meci, cu toate împiedicăturile continentului, din Cehia, din Danemarca, başca ăia din Olanda, care însă oricum provine dintr-un fotbal clasificat în altă categorie. Hai să zicem că împotriva ăstora de la Alkmaar n-aveam ce pretenţii să ridicăm. Însă parcă tot s-ar fi cuvenit să arătăm că am mai văzut şi noi iarbă, minge şi porţi şi cu alte prilejuri. Însă felul în care intră pe teren, apoi aţipesc vreo oră jum'ate, după care se trezesc doar pentru a merge la duş, face din maimuţoii pretins campioni ai României nişte parteneri de antrenament şi atât. Nicio clipă în cele 180 de minute, Alkmaar nu a depus măcar vreun efort minim, jucând la pas şi înscriind tot aşa, de 3 ori, fără a primi vreun gol. O singură dată, un şut întâmplător al unui clujean a atins o bară, de unde explozia de entuziasm din grohăielile antrenorului Petrescu care a văzut meciurile cu olandezii astfel: la Cluj, ăla care ne-a dat gol cu capul a lovit prost mingea, înscriind, crede Petrescu, singurul lui gol cu capul din întreaga-i carieră, iar la Alkmaar, la primul gol a fost henţ, iar al doilea, venit după bara noastră, a fost norocos. Şi colo, şi dincolo, rezultatul a fost mincinos. Concluzia ar fi cămincinos e şi clasamentul, undeCFR e ultima din 4, cu 1 punct din 12 posibile! Singurul care nu minte e Petrescu, când zice că suntem ca şi calificaţi, că-i batem pe împiedicaţii ăilalţi în ultimele 2 meciuri şi ne ducem fix pe locul 2! Nu-ţi vine să suni la 112 şi să zici că un dement periculos se plimbă liber pe tot continentul?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prelungirea agoniei.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Prelungirea agoniei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei