Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 257 (7869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fără supărare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De data asta chiar nu mă pot supăra pe Simina Halep. A făcut tot ce ştie şi cât a putut, în condiţiile unui final de sezon care pentru ea a mai avut doar început, miezul lipsindu-i cu desăvârşire din cauza numeroaselor accidentari, dintre care cea mai gravă mie mi se pare... căsnicia! În sfârşit, viitorul ne va arăta dacă între cei doi tineri căsătoriţi există iubirea cea mare sau doar două averi considerabile puse una lângă alta. Cum ziceam, eu cred că Simona a dat absolut tot ce putea ea în acest moment, faptul că a trecut zburdând de cea care o distrusese pe Emma dându-mi speranţe pentru o revenire la forma ei maximă, cu condiţia ca întreruperea sezonului să nu o dezafecteze din nou, camai în fiecare an, existând şi varianta turneelor asiatice din perioada în care la noi se face pomana porcului. Asta ar fi soluţia ideală pentru Simona, care e clar că revine totdeauna greu după întreruperi de durată.

Cred în ce a spus la una dintreconferinţele de după meciuri, anume că îşi doreşte să revină între primele din lume şi că mai are de gând să joace mulţi ani de acum înainte. De altfel, pofta ei de joc era vizibilă, la fel şi bucuria de a fi din nou în arenă. Învingătoarea ei din finală, estoniana Kontaveit, a jucat cu o exactitate, cu o precizie şi cu o viteză de-a dreptul monstruoase, ceea ce mă face să cred că la Turneul Campioanelor, unde a dus-o chiar câştigarea acestui turneu, poate face chiar figura supremă. Eu mi-am propus să ţin cu ea.

Mi-a părut rău de Emma Răducanu, care e clar că nu poate gestiona momentul de glorie. Întregul ei parcurs de după Flushing Meadows demonstrează că Emma e în mai mare măsură... românca decât chinezoaică! Cred că pentru ea pauza va fi benefică, iar un început bun de sezon în anul următor o va ajuta să devină ceea ce ni s-a părut aproape tuturor că este, cea mai bună jucătoare din lume. În fond, la 18 ani, nimic nu e mai firesc decât o înfrângere după o mare performanţă, viitorul fiind indiscutabil de partea ei. Nu ştiu ce o fi în sufletul organizatorilor turneului, care sunt convins că aşteptau săli pline, nu neapărat pentru banii din încasări, cât pentru promovarea şi pe această cale a unui turneu elegant, bine organizat şi cu destule nume importante din tenisul mondial. Ei, poate la anul...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără supărare.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fără supărare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei