Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 116 (7728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Avem o campioană. Ce facem cu ea?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ciuda dorinței întregii suflări din jurul echipei, FC Botoşani nu a reuşit să trimită decizia de încununare a noii campioane în ultima etapă, pe iarba de la Cluj, unde îşi dorea patronul botoșenenilor, domnul Valeriu Iftime, să se producă înscăunarea. De altfel, pe la prânz, Valeriu Iftime îşi exprimase telefonic această dorință în direct la TV, dar într-o convorbire particulară (nu vă dau detalii, dar credeți-mă, vă rog) cam pe la aceeaşi oră spusese că e foarte îngrijorat şi că o victorie în meciul cu Cluj aproape i-ar asigura Botoșaniului locul final 5 (pe care încă se afla), care are importanța lui în plata drepturilor de televizare. Ei bine, a fost un meci doar îndârjit, dominantă fiind, la ambele, teamade înfrângere. Golul înscris de CFR Cluj a fost mai mult decât norocos, dar adevăratul erou al meciului a fost portarul Arlauskis, cel care în prelungiri a blocat un gol ca şi făcut, la singuraacțiune clară şi consistentăa botoșenenilor.Afost, dacă vreți, dovadă concretă că Botoşani chiar a făcut tot ce a putut spre a obține măcar un punct. N-a fost să fie. Ei, acum, că ne apropiem de finalul sezonului, să vedem la ce îi folosește Clujului noul titlu obținut (cel de-al 7-lea în total; cel de-al 4-lea consecutiv, felicitări!). Păi, dacă nu greşesc, îi ajută să se facă mai întâi de râs în preliminariile Champions' League! Mi se pare că intră (şi iese!) chiar în turul l preliminar. După care intră în preliminariile Europa League, spre a se mai face încă o dată de râs! Asta, în varianta optimistă (nu am scormonit în prevederile regulamentare ale competițiilor europene pentru anul următor), fiindcă în aia pesimistă, după turul l ratat, te duci fix acasă! Mă rog, zic că dacă totul merge cât se poate de bine în condițiile date (sărăcie de lot, de antrenori, de condiții în general), Clujul ar ajunge în grupele Europa League. Singură, fiindcă alealalte 3 pretendente la competiții europene se duc direct în ... lumea a lll-a! Adică în Conference League, proaspăt inventată pentru panarame că noi! Uşurel: nu direct, căşi aici sunt preliminarii cu 72 de echipe!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avem o campioană. Ce facem cu ea?.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Avem o campioană. Ce facem cu ea?4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei