Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 90 (7702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


4 "englezoaice"? Mira-m-aş!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultraoptimiştii devotaţi fotbalului britanic au pornit deja iureşul mediatic, pronosticând două finale de cupe europene în care să se întâlnească fix 4 echipe englezeşti! Noroc că în finală, în toate sporturile, nu participădecât două entităţi, că ar fi fost în stare cei despre care vorbesc aici să trimită câte 3 sau chiar câte 4 "englezoaice" să joace cu trofeele pe masă! Prima problemă apare în cazul Chelsea, echipa care n-a pârjolit locul cu vreun fotbal nemaivăzut şi care se întâlneşte cu "echipa momentului", Real de Madrid. Dacă îşi închipuie cineva că în general Chelsea poate elimina pe Real, indiferent în ce competiţie şi în ce conjunctură, îl rog să-mi comunice şi mie, să fiu mai atent la meciuri. Eu, că fan patetic al Real-ului, zic că mii de ani de-ar juca, asemenea anomalie nu se poate produce vreodată! Iar ca ziarist obiectiv spun că între ele este o diferenţă vizibilă în acest moment şi căReal nu putea pretinde un adversar mai la îndemână pentru semifinală. Mai rămâne să vedem ce se poate întâmpla în încleştarea cealaltă: PSG - Man City. Da, City e din nou pe val, traversează o perioadă bună şi în campionat, Pep e totuşi un antrenor mare. Numai că PSG are un lot formidabil, înspăimântător chiar, iar faptul că a reuşit să le gonească şi pe Barcelona (şi încă în ce fel!) şi pe Bayern, deţinătoarea trofeului, îi dă tonus care dă pe dinafară! Tripleta uriaşă din teren (M'Bappe - Neymar - Di Maria) poate bate oricând pe oricine, şi cred că până în finală nu poate fi oprită nicicum. Aşadar, în Champions' League, cred că finalase va desfăşura pe principiul "brexit"! Şi zău că n-ar fi nicio pagubă! Cât priveşte Europa League, aici lucrurile se prezintă radical diferit. Semifinala Roma- Manchester pare la îndemână pentru englezi, Roma nefiind vreo superechipă. Dincolo, la Villareal - Arsenal, de asemenea englezii se afla în pole position pentru a juca finala.Numai că în fotbal nu sunt deloc excluse surprizele. Iar dacă ar fi să se producă una, atunci cred că în acest meci e posibil. Pot greşi şi eu, chiar în toate pronosticurile. De final, vi le dau pe cele... finale. Câştigă trofeele Real de Madrid şi Manchester United. Adică la urmă nu mai e loc de surprize.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 4 "englezoaice"? Mira-m-aş!.
 Vizualizări articol: 1516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
4 "englezoaice"? Mira-m-aş!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei