Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 29 (7641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Unicul derby surogat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Băieții ăia din facțiunea dură a DDB or fi luat-o razna, dar marea masă a suporterilor lui Dinamo cumpără zeci de mii de bilete online la meciuri din campionatul nostru cel de toate etapele! Asta înseamnă niște bani cu care acoperă, fie și parțial, găurile din club. L-am întrebat pe unul dintre suporterii ăștia cotizanți care e părerea lui despre bizareria care i se întâmplă lui Dinamo. Nu mi se pare deloc fantasmagorică varianta lui: un spaniol a vrut să dea țeapă unui fond de investiții, angajând niște cheltuieli salariale ireale, din care urma să-și tragă partea leului. Numai că fondul ăla de investiții nu înseamnă doar niște tabele în Excel, ci și niște oameni care le operează, așa că ăștia ar fi prins de veste și i-au tăiat alimentarea conaționalului. Ce va urma e greu de estimat, dar cel mai probabil se va reveni la finanțare internă, adică aceiași lupi pozând în blană de câini salvatori. Vom vedea.

Până la restaurare sau restaurație, câinii au avut meci cu FCSB, surogatul Stelei, și vor mai avea unul. Norocul lor că au găsit prin club un băiat care obișnuia să stea prin poartă, numit Eșanu. Noroc, vorba vine, doar pentru că alternativa era un licean de 17 ani. Asta în timp ce Straton freca banca rivalilor, după ce a fost vândut pe mărunțiș. E foame de bani, băieți! FCSB a învins din inerție, a învins logic, ba chiar e surprinzător că a făcut-o la limită, permițând dinamoviștilor să spere la o lovitură norocoasă. Tănase n-a resimțit lipsa lui Man la finalizare, astfel că a marcat unicul gol în urma unei execuții tot mai întâlnite în fotbalul actual, anume plecarea în circulație spre centru, paralel cu linia porții, urmată de șut în cros. Messi cred că a fost sursa de inspirație a acestei faze, de prea multe ori ne-am minunat cât de ușor putea să pună fundașii pe picior greșit. Cert e că FCSB a beneficiat de un program facil după plecarea lui Man, numai bun pentru victorii de moral, care să dea senzația că echipa nu stă într-un jucător. Și așa vor sta lucrurile încă vreo lună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unicul derby surogat.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unicul derby surogat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei