Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 oct 2020 - Anul XXV, nr. 237 (7542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Oare se poate?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Azi au loc "semifinalele" pentru calificarea, în ultimul moment cu putinţă, la turneul final al Campionatului European, şi zău că ar fi cumva nedrept să nu ne calificăm, în condiţiile în care avem şi şansa de a juca la Bucureşti parcă două din meciurile noastre din acest turneu. Nu ştiu dacă are logică să ne considerăm favoriţi, şi chiar acum la televizor văd nişte "experţi" care spun că Islanda e peste România ca valoare, şi deci pleacă cu prima şansă în acest meci unic. Da, Islanda a făcut nu ştiu ce mari minuni la un recent turneu final, dar în momentul actual chiar nu văd prin ce ne-ar fi superioară, mai ales după veritabilademonstraţie de forţă făcută de România în ultimul meci, jucat tot în deplasare, contra unei naţionale, Austria, care oricând e peste cea a Islandei. Ca atare, România cred că va câştiga, ba chiar fără mare efort, singura condiţie pe care ar trebui să o îndeplinească băieţii noştri fiind aceea de a face ce ştiu ei mai bine cu mingea. Adică să le-o ascundă ciomăgarilor din insula aia. Misiunea pare uşurată de prezenţă în lot (şi nu mă îndoiesc că şi în teren încă din prima secundă) a lui Mitriţă, omul care poate decide de unul singur învingătoarea, dacă e lăsat să facă cu mingea ce ştie el că trebuie făcut. După ce m-am întrebat la "dubla" de luna trecută de ce naiba o fi fost abandonat în America (şi nu ascund că l-am suspectat pe Mirel Rădoi de ceva atitudine ostilă la adresa acestuia), iată că aducerea lui Mitriţămi-a săltat considerabil nivelul de speranţă de calificare, şi m-a liniştit definitiv în privinţa lui Mirel. Sunt convins că o Românieconcentrată caîn meciul cu Austria şi având în teren doi vrăjitori ai mingii, caMitriţăşi Alibec, nu va avea probleme în Islanda. După care, cu tonusul urcat la maximum, vom mai avea doar formalitatea depăşirii Bulgariei sau Ungariei, două echipe fără niciun fel de pretenţii. Hai România, hai tricolori!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oare se poate?.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Oare se poate?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei