Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 204 (7205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Inedit și nu prea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bianca Andreescu a ajuns la întâlnirea cu Simona din optimi, dar iată că acolo dă peste Taylor Towsend, deja învingătoare a două românce. Să vedem dacă mai are resurse pentru încă una, fie ea canadiancă prin adopție. Meciul lui Towsend cu Simona a fost și n-a fost unul ciudat, s-au mai văzut asemenea abordări în trecut, nu neapărat în cel îndepărtat. În editorialul său de pe gsp.ro, Geambașu s-a expus ca fiind un cronicar ocazional de tenis, el urmărind evoluțiile românilor, plus finale și eventual semifinale de Grand Slam. Altfel i s-ar fi derulat în amintiri un meci al lui Mișa Zverev cu Andy Murray, în care primul l-a exasperat cu scoțian cu încă și mai multe veniri la fileu decât Towsend, e drept, având la dispoziție un set în plus. Sau cum ar fi putut să-l învingă Dustin Brown pe Nadal, altfel decât cu veniri la fileu, asortate și cu niște plonjoane, că doar se întâmpla la Wimbledon?! Întrebarea care se pune este dacă Simona ar fi putut face mai mult, dacă exista o soluție... După părerea mea, cam acelea au fost resursele jucătoarelor, o luptă între voleu și passing, aproximativ egală, din moment ce fiecare s-a apropiat la o minge de meci. Sigur, lobul ar fi ajutat, dar Simona nu excelează la această lovitură, a încercat ocazional și a constatat că nu poate fi mai eficientă așa decât cu un passing cinstit. Așputea spune că am identificat încă din timpul meciului punctul care a făcut diferența, dar ar însemna să-mi dau prea mare importanță, fiind vorba despre un pronostic. Din păcate pentru Simona, acel punct a fost pierdut pe joc clasic, bașca pe greșeală neforțată! La 4-4 în tie-break, pe serviciul Simonei, am „prorocit” că jucătoarea care va câștiga acel punct va câștiga și meciul. Știind că e un punct important, Simona l-a jucat în termenii ei, astfel că a servit la exterior, Towsend având nevoie de timp ca să se redreseze, nemaipunându-se problema să urce la plasă. Astfel, Simona și-a făcut rost de o minge scurtă, înaltă, numai bună de atacat, ceea ce a și făcut. Cu toată frustrarea acumulată într-un asemenea meci, ceea ce a fost contraproductiv, atacul eșuând în aut. Asta e, în a doua săptămână de US Open nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe meciul cu Spania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inedit și nu prea.
 Vizualizări articol: 1833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Inedit și nu prea5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei