Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 155 (7156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Pe ei, pe mama lor! Dar pe ele?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Recunoaşteţi, sper, versul din prima parte a titlului de astăzi: aparţine unui hit de largă răspândire printre galeriile româneşti din toate sporturile masculine, nefiind deocamdată omologată şi o versiune pentru cele feminine, lucru care însă va trebui remediat, ba încă şi de urgenţă, din moment ce fotbalul feminin pare a fi devenit principala prioritate a Federaţiei, a cărei viitoare titulatură ar putea deveni FRFF, ultimul "F" venind, evident, de la "Feminin". Într-adevăr, în lumina ultimelor iniţiative ale bandei Burlenilor (al căror scop mai mult decât evident este acela de a inventa 'j' de mii de cluburi, inclusiv de doamne, care să îi voteze, revoteze şi străvoteze, până când o să ni se pară că interminabila domnie a Naşului a fost, prin comparaţie cu a ăstora, insesizabilă ca durată) în Republica România, unde nu s-a putut organiza niciodată un campionat feminin cât de cât normal ca durată şi ca număr de echipe, e musai să avem campionat feminin la care dacă nu participă Steaua, adică FCSB, e ca şi când n-ar exista. Te ia cu rău la inimă când vezi că Federaţia obligă nişte cluburi, printre care şi FCSB ori Craiova, să-şi facă secţii de fotbal feminin. Chestia n-are nici o legătură cu egalitatea, cu drepturile omului, cu mişcarea feministă, ci doar cu alegerile federale, după cum spuneam. Absolut halucinantă, dincolo de ideea în sine, mi s-a părut argumentaţia Burlenilor: cică nu se mai poate aşa, fără organizare ca la carte, din moment ce în Republica România există circa 50.000 de jucătoare de fotbal! Eu zic că din două, una: ori Burleanu n-a fost atent pe unde umblă şi l-a bătut soarele-n cap, ori a visat frumos, adică că el e preş.-ul Federaţiei de Fotbal din Brazilia. Presupunând totuşi că aberaţia se va finaliza, cum rămâne cu cântecul din titlu?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe ei, pe mama lor! Dar pe ele?.
 Vizualizări articol: 1982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Pe ei, pe mama lor! Dar pe ele?3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei