Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 92 (7093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Delictul lui de Ligt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După cele petrecute săptămâna aceasta în Liga Campionilor, ar însemna să irosesc spațiul acestei rubrici dacă aș detalia ce s-a întâmplat cu Barcelona și Liverpool. Aici, pe partea asta de tablou, favoritele și-au respectat statutul, beneficiind de realizările extraordinare, și în aceleași timp firești, ale vedetelor aferente. Cât despre favoritele de pe partea cealaltă...

Juve a pățit ca Realul, dar și ca PSG. Parizienii l-au adus pe Neymar ca să treacă la nivelul următor în LC și nu l-au mai atins nici pe cel precedent. Torinezii au apelat la talismanul Ronaldo și nu se poate spune că acesta nu a livrat, dar iat-o pe Juve eliminată din sferturi, exact faza în care s-au oprit anul trecut, deși cu CR7 aveau în plan nu numai să atingă finala, ca acum doi ani, ci s-o câștige. Două exemple că grupul contează mai mult decât starurile. Nu cumva chiar așa stau lucrurile la Ajax? Nemaipomenită postarea aceea de pe contul oficial de Twitter, cu autorii golurilor îmbrăcați în echipamentul lăncierilor la 10-12 ani! Băieții lor, da, și nici nu sunt singurii. Ajax a ratat o mulțime de ocazii rezultate din combinații spumoase, dar a marcat golul calificării din fază fixă, în urma unui duel pur fizic, cu de Ligt, un tânăr de 19 ani, comițând aproape un delict prin dominarea aeriană a doi fundași italieni!

În seara următoare, nebunia și-a găsit alt pseudonim, City-Spurs. Au curs golurile ca șampania de revelion, suporterii din tribună bucurându-se pe rând de mai multe ori. După exuberanța flamboaiantă a urmat faza de uzură, cu intervenția tăioasă ca briciul a sistemului VAR. Mai întâi a fost validat golul lui Llorente, pentru că mingea nu a intrat în poartă deviată de brațul spaniolului, ci din braț s-a dus în șold, abia atunci modificându-se vizibil traiectoria. Apoi, în transa ultimelor clipe, a venit caruselul cu emoții. Gol City - descătușare, șublerul VAR – Guardiola în genunchi! Ar fi fost omenește de înțeles să se revolte împotriva tehnologiei, dar Pep n-a făcut-o, spre onoarea lui. Iar fanii lui City să-și amintească de mingile făcute cadou în jumătatea proprie de un milionar din apărare, să privească și spre primul meci, în care milionarii din atac n-au dat niciun gol, nici măcar din penalty. Câțiva prețioși au vândut ieftin calificarea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delictul lui de Ligt.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Delictul lui de Ligt5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei