Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 84 (7085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Coman ça va

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că am ajuns și la înfruntarea abrevierilor CFR-FCSB, la încheierea acestui minitur. Sunt 3 puncte distanță și frica de a pierde va guverna această întâlnire. Scopul lui Dan Petrescu este de a perpetua această diferență până la ultima etapă a sezonului, adică la meciul retur. Criteriul rotunjirii în plus a punctelor după sezonul regulat este un handicap ”uriaș” pentru FCSB, după cum îl consideră alți abreviați, gsp.ro. Meciul clujenilor din Bănie putea fi jucat X cu ochii închiși (eu l-am jucat doar la pauză, prudență exagerată). A fost rezultatul care-l mai ține pe Mangia din inerție în funcție, iar pe Petrescu în termenii filosofiei sale. Bursucul putea forța victoria, diferența de valoare era vizibilă, dacă îl avea în teren pe Țucudean cred că ar fi pus de 3 puncte. Cum ar spune Radu Cosașu, nu mă doare pixul să scriu asta, nu e verificabil. La limită, aș plusa: dacă Voluntari și Craiova ar fi schimbat în timp util italienii de pe bancă, oltenii și-ar fi văzut visul cu ochii. Bergodi e un meseriaș migălos, de-ăla care nu se bate cu pumnul în piept, dar ridică standardul echipei sale.

Runda penultimă a fost închisă luni de Astra-Viitorul și FCSB-Sepsi. Primul meci a fost autotrântit de giurgiuveni, mesaj către conducere că nu mai funcționează pe burta goală. Nici nu se gândea Hagi că rezervele sale vor marca o poală de goluri, câte au dat titularii în ultimele... 10 meciuri! În ceea ce privește meciul de pe Arena Națională, Teja a reușit să câștige cu cărțile pe care i le-a dat și i le-a schimbat patronul. Fiindcă nu e credibil când spune că el l-a schimbat pe Moruțan la pauză după ce îl băgase în teren pe la mijlocul primei reprize. Noroc că a intrat chitit Florinel Coman și l-a făcut din corp pe căpitanul Viera care nu-i știa fenta pe dreptul, a la Drăguș. Iar după ce tot Viera i-a așezat mingea pentru golul doi, deja accentul s-a mutat pe silaba a doua a numelui său, precum la jucătorul lui Bayern, Kingsley Coman. Nici nu mai știe Becali pe care să-l dea mai scump, pe Coman sau pe Man!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coman ça va.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Coman ça va5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei