Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 287 (6997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Competiție terapeutică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campionatul Mondial al Cluburilor se desfășoară aproape anonim, de parcă ar fi ceva rușinos. Pe gsp.ro trebuie să scotocești prin măruntaiele site-ului ca să găsești o amărâtă de știre despre ce a făcut Realul în semifinale. Căci miercuri seară au debutat și madrilenii, cu o victorie de control împotriva japonezilor de la Kashima Antlers, scor 3-1, cu galezul Gareth Bale semnatar al tuturor celor trei goluri. Cum finala se va desfășura împotriva celor de la Al-Ain, cred se poate spune că despre această competiție că este una terapeutică pentru Real. Pe vremuri, când se numea Cupa Intercontinentală și se juca doar între câștigătoarea Cupei Libertadores și a Cupei Campionilor Europeni, sud-americanii erau cam la paritate cu europenii la trofee, ba chiar mult timp în față. Acum, River Plate a fost eliminată de gazdele de la Al-Ain (ediția aceasta se desfășoară în Emiratele Arabe Unite), după executarea loviturilor de departajare. Interesant, arabii au executat primii și au înscris toate cele cinci penalty-uri, în timp ce argentinienii au ratat taman ultima lovitură. Chiar dacă Al-Ain își joacă meciurile pe stadionul propriu, bănuiesc că încă o surpriză se exclude din capul locului. Vedetele echipei sunt Marcus Berg și Doumbia, dar și un brazilian, Caio, care n-a apucat încă să joace în Europa. Doar că suedezul Berg e la final de carieră, iar acest Doumbia nu este ivorianul pe care-l știm de la ȚSKA Moscova, ci un malian care n-a prea rupt gura târgului în campionatul francez. Cunoscând banii care se vehiculează pe la arabi, poate ne-am fi așteptat la niște stranieri mai acătării. Oricum, niciunul dintre ei nu se compară măcar cu anvergura unui Isco, de exemplu, care a intrat abia la 3-0 pentru Real în semifinală. În fine, nu știu cât interes v-am trezit cu această finală între Real Madrid și Al-Ain, dar fiindcă se joacă sâmbătă de la ora 18:30, la TVR, se poate considera un aperitiv la marele derby. Cum ar spune Becali, a ajuns Realul să joace în deschidere la FCSB-CFR!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Competiție terapeutică.
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Competiție terapeutică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei