Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 275 (6985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Luna Cadourilor la handbal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este un titlu reluat de anul trecut, dar a devenit aproape un obicei ca în această perioadă să aşteptăm cadouri de la fetele noastre. Nu avem parte mereu de ele, de cadouri, poate şi pentru că nici noi nu suntem prea cuminţi, în general vorbind. Este încă devreme să ne gândim dacă vom primi ceva anul ăsta, dar nu prea devreme. Ne-am fi grăbit după primele două meciuri, dar după cel cu Norvegia putem măcar visa. E adevărat, dacă un meci slab, unul singur, vine la momentul nepotrivit, totul se poate şterge cu buretele, deşi n-ar trebui. Victoria aceasta cu Norvegia, o echipă cu palmares colosal, e de pus în ramă. Aşa de clar am bătut-o, că spre final am jucat cu rezervele! Ca să vă faceţi o idee, cota la victorie era de 1,45 pentru nordice, în timp ce pentru România era pe la 3,50. Este minunat să vedem că au crescut jucătoare în jurul Cristinei Neagu, că lângă valoare au adăugat experienţă şi personalitate. Tactica blocării lui Neagu nu mai dă roade, acum sunt mai multe puncte de forţă în echipă. Iar când într-o victorie cu festival de goluri se evidenţiază portăriţa Dumanska, ea fiind declarată jucătoarea meciului, realizează toată lumea că sunt acoperite cam toate posturile. Desigur, antrenorul Ambros Martin are meritul lui incontestabil, a dat impresia că poate antrena şi norocul, cel puţin în seara de miercuri. Norvegia a avut trei atacuri bune încheiate cu şuturi în bară, iar la singura lovitură de la 7 metri ratată de Neagu, mingea i s-a întors, ceea ce e rarissim în handbal, şi a putut înscrie! Urmează grupa principală, adică un fel de play-off de la fotbal, unde de asemenea se intră cu punctaj redus, dar nu după înjumătăţire, ci după scăderea punctelor obţinute cu echipa necalificată (şi a golaverajului). Este o grupă de 6 echipe, dar fiecare joacă numai cu adversare pe care nu le-a întâlnit până acum. Astfel, următorul nostru meci este şi cel mai important, cu Olanda, care şi-a câştigat grupa iniţială cu victorii pe linie, ca şi noi. În cazul unei victorii, locul în semifinală e ca şi adjudecat, altfel va trebui să câştigăm cele două meciuri rămase, cu Spania şi Ungaria. Primul e teoretic mai uşor, în timp ce al doilea s-ar transforma în care pe care.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luna Cadourilor la handbal.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Luna Cadourilor la handbal5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei