Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 273 (6983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Țucudean, ca Ronaldo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adică nemulțumit! Fără surprize anul acesta la Balonul de Aur, Luka Modric i-a răzbunat pe Iniesta, Ribery sau Sneijder, care ar fi meritat și ei la timpul lor să spargă tandemul Ronaldo-Messi. Poate și Griezmann merita o soartă mai bună, ca marcator și omul meciului în două finale, a Ligii Europa și a Cupei Mondiale. Din partea României, în calitate de corespondent al France Football, a votat un anume Emanuel Roșu, de la sport.ro, preferații săi pliindu-se destul de bine pe clasamentul general: Modric, Ronaldo, Messi, Griezmann, Salah.

Între timp, aflu că Răzvan Marin a fost desemnat jucătorul anului la Gala Fotbalului Românesc. Foarte bine, este probabil singurul jucător din străinătate căruia i-a crescut cota în sezonul trecut, dar ce este această Gală a Fotbalului Românesc? Păi este un eveniment cu doar douăzeci de ani vechime, organizat de Clubul Sportiv al Jurnaliștilor, organizație obscură care probabil se activează doar la sfârșit de an cu Gala asta, pentru niscai sponsorizări. Site-ul acestui „club” este de fapt un blog, cea mai recentă postare fiind o reclamă la o casă de pariuri, din 2014! Deci anvergura acestui trofeu nu este pe măsura mediatizării lui, mai bine să așteptăm ”tradiționala anchetă de sfârșit de an” a Gazetei Sporturilor. Poate acolo va fi nominalizat și George Țucudean, care era supărat rău că n-a figurat printre preferințele organizatorilor Galei respective. Pe bună dreptate, aș zice, referindu-mă la supărarea lui. Până una-alta este campion en-titre, golgeter în sezonul trecut, la egalitate cu Gnohere, iar ultima lună a anului îl prinde lider și cu echipa, și în clasamentul golgeterilor! Mai este și om de bază la echipa națională, cu gol important înscris în deplasarea din Serbia, deci măcar o nominalizare ar fi fost de bun simț. Cred că în clasamentul Gazetei lucrurile vor sta altfel, unii jurnaliști de acolo se vor lăsa probabil influențați de nemulțumirea sa. Însă hotărâtor va fi votul cititorilor, iar aici mă tem că Țucudean nu are suficientă priză. Rămâne de văzut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țucudean, ca Ronaldo.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Țucudean, ca Ronaldo5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei