Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 267 (6977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Prima treime din campionat:Real şi Bayern, în afara locurilor LC!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De obicei, după meciurile echipelor naţionale, pariorii se aşteaptă la surprize odată cu revenirea jucătorilor în campionatele interne. Nu ştiu cât de consistentă mai este o astfel de legătură, dar iată că am fost serviţi: Real pierde cu scor de neprezentare în faţa lui... Eibar, iar Bayern se vede egalată acasă de Fortuna Dusseldorf, după ce în minutul 75 conducea cu 3-1! Pentru Real (locul 6 după 13 etape) n-ar fi nici o noutate că nu performează la intern, dar e cam mult să vină deja a treia înfrângere la cel puţin trei goluri, în condiţiile în care cea mai drastică e aia din El Clasico... În schimb, pentru Bayern (locul 5 după 12 etape) ar fi o neaşteptată cedare a sceptrului în Bundesliga, mai ales că Dortmund profită de fiecare pas greşit al bavarezilor. Formidabil cum s-a închegat acest grup de la Dortmund, reabilitarea lui Alcacer ca marcator fiind realmente uluitoare. Sper să îl ţină balamalele pe Reus, care tradiţional stă câteva luni pe sezon. Cât despre Goetze, veteran din perioada Klopp, alături de Reus, să remarcăm că acesta n-a prins decât trei meciuri ca titular, la unul singur fiind integralist. Repede a mai ars acest jucător, după acea perioadă fastă fiind transferat la Bayern şi ajungând campion mondial, cu finală decisă prin golul său, pentru ca acum să revină la matcă, fără a reuşi să se regăsească.

Sâmbătă am avut şi un derby Atletico-Barcelona, neaşteptat de urât. Dacă de la oamenii lui Simeone te-ai fi aşteptat să-şi urmeze scopul minimalist, de la catalani am avut parte de multe nesincronizări şi greşeli în transmisia paselor, inclusiv de la Messi, care totuşi a reuşit să se scoată la spartul târgului. În Italia, Juventus nu clipeşte, câştigă din fuleu partidele din Serie A, cu 2-0 scor favorit până acum, în timp ce Ronaldo începe să îşi facă normă de un gol pe meci, egalându-l deocamdată pe Piatek în fruntea clasamentului golgheterilor (Genoa va fi disputat aseară derby-ul cu Sampdoria). În ce priveşte campionatul din Franţa, diferenţa dintre PSG şi restul lumii este încă şi mai mare, chiar drastică. Maximum de puncte după 14 etape este dezolant pentru orice competiţie, deja ar trebui vânat primul (semi)eşec.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima treime din campionat:Real şi Bayern, în afara locurilor LC!.
 Vizualizări articol: 1099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prima treime din campionat:Real şi Bayern, în afara locurilor LC!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei