Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 203 (6913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Bine, pentru că n-a fost rău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce-i sigur în urma acestui meci cu Serbia, nu putem spune cu toată gura că am jucat bine. Nici prost. Atunci cum? Păi o repriză mai așa, una mai altfel. Mie mi-a plăcut Drăguș, chiar dacă n-a avut mari realizări, doar nu ne așteptam ca puștiul să ne câștige meciul. Inexplicabil de bine a jucat Chipciu, a căzut credibil în careu când a simțit mâna lui Kolarov, a mai avut și alte incursiuni, ”și-a adus aportul”. Stanciu a fructificat penalty-ul, dar cam puțin în rest. Frumos golul lui Țucudean, o lovitură ca de biliard, în buzunarul de jos. În schimb, golurile lor... Mitrovic chiar are alură de atacant englez, te-ai fi așteptat la ceva specific de la el. La primul gol nu a tras la poartă, ci a tras mingea în poartă, cu o mișcare cu care scoteam mingea de sub mașini când eram copii! Iar la golul doi a produs o jonglerie de fotbal în sală, cu minge săltată și plesnită perfect din piruetă. Acum așteptăm să se întâmple ceva care ne-ar dovedi că selecționerul Contra este o sosie a lui Daum: să batem o altă echipă reprezentativă din spațiul ex-sovietic (Lituania) pe lângă Armenia și Kazahstan, singurele pe care le-a bătut Daum!

Încheiem conturile cu US Open, câștigat la masculin de un Novak Djokovic ajuns din nou la nivelul său intangibil. Nu știu dacă trebuie să mergem cu gândul mai departe de Open-ul Australian, la care sigur va fi supermotivat, căci tot el ne-a arătat că acest nivel nu poate fi susținut timp îndelungat. Acum, la New York, a reușit ceva ce n-ar mai fi reușit nimeni, să-l bată în minimum de seturi pe del Potro. Argentinianul a fost realmente săpat de felul în care Nole se opunea la retur, reducându-i drastic punctele câștigate ușor în spatele serviciului. Singurul break din primul set a fost reușit de sârb de la 40-0 pe serviciul adversarului, iar în tie-break-ul setului secund delPo a făcut vreo patru greșeli cu dreapta, majoritatea din grabă, mânat din urmă de rezistența lui Nole, dar și una monumentală, la o minge pe tavă, în zona te-ului. Cu acest trofeu, Djokovic urcă pe podiumul performerilor în Grand Slam-uri, egalându-l la 14 pe Sampras, singurul care-i mai încurcă pe jucătorii în activitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bine, pentru că n-a fost rău.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bine, pentru că n-a fost rău5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei