Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 196 (6906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fiecare cu rolul lui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că nu s-a prezentat la premiile UEFA pentru că nu ar fi agreat desemnarea lui Modric ca fiind jucătorul competiției-regină. Concluzia asta s-a tras mai ales după reacțiile apropiaților săi, căci el a tăcut ca un pește. Eu i-aș acorda și o circumstanță atenuantă, anume aceea că nu prea avea cum să se bucure de un premiu primit pentru un gol marcat actualei sale echipe. Căci golul din foarfecă al lui Ronaldo, la Juve-Real, a fost desemnat pe bună dreptate drept cel mai frumos al stagiunii, ceea ce l-ar fi pus într-o situație delicată la festivitate. Pe de altă parte, cei care pun în balanță golurile celor doi, pentru a-l arunca în derizoriu pe Modric, ar trebui să știe că e greu cu săgețile dacă nu ai arc. E drept că invers e și mai greu, dar fiecare are un rol. Dacă săgețile ar câștiga mereu, atunci Beckenbauer n-ar fi avut loc de Gerd Mueller.

Puține lucruri m-ar fi putut determina să stric în acest moment niște rânduri cu Liga 1, mai ales în contextul în care n-am prins nici toamna europeană, necum primăvara! Am aflat însă că Măldărășanu a fost demis de la Astra. Este vorba de singurul antrenor neînvins în aceste șapte etape, ba mai mult, singurul care a învins-o pe FCSB, adică liderul la zi. Dacă Becali e dictatorul ridicol, Nicolae e dictatorul sinistru, oamenii de acolo sunt tratați ca niște sclavi pe plantație, de aceea eu mi-aș dori ca echipa sa, Astra Giurgiu, să nu mai conteze pe viitor în fotbalul românesc. Măldărășanu mi-a făcut o impresie bună și la interviuri, nu-l lua orgoliul târâș, așa că am interpretat refuzul său de a continua ca secund la echipă ca pe un gest firesc de demnitate. Ca observații după aceste șapte etape: primo – diferența între primul și ultimul loc de play-off este de doar trei puncte, iar după înjumătățire ar fi de doar două; secundo – Dinamo e tot pe loc de play-out.

US Open merge mai departe cu multe ”lăptărese” la feminin, chiar una dublă la Osaka cu Sasnovich. Pentru niponă se întrevede finala, până acolo neavând adversară clasată mai bine, dar una dintre acestea este Șarapova, cu aceasta fiind și prezumtiva semifinală. De pe partea cealaltă, care acum e a Serenei, a ieșit și Svitolina, dar Pliskova și mai ales Stephens încă țin steagul sus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiecare cu rolul lui.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fiecare cu rolul lui5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei