Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 171 (6881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Dilema așteptărilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că orice considerente despre meciul FCSB-Dinamo n-au cum să fie altfel decât precedate de cumva geniala declarație a fotbalistului Mihai Popescu de la Dinamo: ”Ne-am ridicat la așteptările lor, deși nu s-au așteptat”...

După asemenea nestemată, alineatul nou e obligatoriu. Sigur că ne-a plăcut faptul că am avut goluri. Unele din ele au fost influențate de terenul ud, din care mingea sărea pieziș, ca piatra pe lac. Știind asta, Penedo n-a încercat să prindă mingea la centrarea din corner a lui Florinel Coman, care a atins gazonul, ci s-a pus în calea ei cu corpul, pentru a ricoșa din el. Numai că efectul mingii a fost amplificat la contactul cu iarba udă, iar aceasta s-a strecurat peste umărul portarului. La fel intenționase și Benzar la centrarea din dreapta a lui Mahlangu. Și aceasta a atins gazonul și a căpătat viteză, iar Benzar aproape că a îngenuncheat în fața ei. Spre deosebire de Penedo, mingea nu l-a depășit, ceea ce oricum păstra pericolul, având om în spate, însă nu a putut-o controla, iar Axente a avut acea execuție specifică de vârf, din întoarcere. Din punctul meu de vedere, Penedo și Benzar sunt mai degrabă victime ale acestei veri cu ploi continue, aproape ecuatoriale. Și se pare că ploaia e atrasă de luminile nocturnei, a doua zi a turnat cu găleata pe sinteticul de la Chiajna, în timp ce cartierele învecinate din București erau în așteptare. Apropo de acest meci, Concordia și Viitorul au terminat 1-1, dar au fost mai multe faze de poartă decât la acel 3-3 de pe Arena Națională. Meritul este în primul rând al oaspeților, deși echipa acestora era împănată de rezerve, ceea ce arată potențialul Academiei lui Hagi. Revenind la derby, trebuie spus că Dinamo și-a depășit condiția, dar asta era de așteptat, ca să-l contrazicem pe cugetătorul Popescu. Chiar dacă echipa lui Bratu a întors scorul și în prima etapă, e de așteptat ca acest lucru să nu se mai repete, indiferent de numele adversarului. Cât despre FCSB, probabil și dacă ar concura singură ar ieși pe locul doi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dilema așteptărilor.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Dilema așteptărilor5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei