Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 119 (6829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ultima producție BBC

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Putem spune că finala de Rusalii s-a lăsat cu represalii. Vedetele Realului i-au concurat pe cei de la Liverpool la gradul de nemulțumire. Bale a dat multe, dar a jucat prea puțin, iar Ronaldo a jucat prea mult și n-a dat deloc, deși reclama redenumirea competiției după numele său! Mda, mai rar asemenea lipsă a simțului măsurii. E adevărat, s-a văzut frustrarea galezului și în meci, pe final a scăpat pe contraatac în superioritate numerică și a preferat să finalizeze decât să-l facă iarăși mare pe Ronaldo. Oricum, a fost o ediție a extremelor, între golurile din foarfecă ale lui Ronaldo și Bale și gafele strigătoare la cer ale portarilor nemți căscându-se o adevărată prăpastie. Hai că minge boxată sau scăpată în propria poartă am mai văzut, dar felul în care s-a deschis scorul e realmente nemaiîntâlnit! Iar beneficiar a fost tot Benzema, ca și în semifinala cu Bayern. Unui asemenea atacant logodit cu norocul i se cuvine un contract nou-nouț din partea clubului, dar tare mi-e că din BBC nu va mai rămâne nicio literă.

Iar acum, că ne-am mai liniștit, cazul Sergio Ramos. Circulă pe net o imagine cu Ramos care scoate limba când Salah iese în lacrimi, precum și o captură cu o postare a lui Klopp pe Facebook în care afirmă că Ramos este cancerul fotbalului. Ambele sunt fake-uri, dar multă lume a pus, mă scuzați, botul. Iar Ștucan (da, tot el!) descrie minuțios cum, în cădere, Ramos îi răsucește mâna lui Salah pentru a cădea peste ea și a i-o rupe! Numai că Ramos îl prinde de mâna dreaptă, iar Salah se accidentează la umărul stâng. Ramos face ”n” faulturi pe meci, unde am ajunge dacă l-am suspecta că la fiecare încearcă să-și scoată adversarul din joc?! Oi fi ținut eu cu Liverpool, dar în astfel de capcane nu cad. Prefer să-i cred pe Lampard și Rio Ferdinand, care nici n-au luat în calcul premeditarea. Am știut că totul s-a terminat odată cu ieșirea lui Salah, dar nu m-am putut opri să mă gândesc cum Beckenbauer câștiga o finală mondială cu umărul imobilizat...

În final, erată cu scuze pentru încurcarea orașului-gazdă în avancronică, Istanbulul își făcuse deja datoria la finala Ligii Europa, dar Kievul predominant ortodox completa chiar mai bine coordonatele unei finale cosmopolite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultima producție BBC.
 Vizualizări articol: 1322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ultima producție BBC5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei