Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 106 (6816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Curiosul caz al lui Dominic Thiem

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E luni și nu veți putea afla nimic despre lupta la titlu în Liga 1 din ziarele trimise la tipar cu o seară înainte. Operă combinată a televiziunilor și a LPF. Din alte zări ne mai vin vești, că lumea nu așteaptă până duminică seara sau luni pentru a juca fotbal. Astfel, celor de la la Hamburg tocmai ce le-a stat ceasul prezenței neîntrerupte în Bundesliga, City e campioană cu 100 de puncte după un gol marcat în minutul 90+4, Inter și-a aruncat sezonul la coș prin înfrângerea de acasă cu Sassuolo, iar Lucescu jr. a câștigat Cupa Greciei cu PAOK, după un alt meci belicos împotriva celor de la AEK. La Madrid, jucătorii de la Real s-au afișat prin tribune la turneul lui Țiriac, dar au avut timp și pentru o victorie de rutină în campionat, ca și cei de la Atletico, ceea ce înseamnă că locurile 2 și 3 sunt ca și bătute în cuie.

Rămânem la tenis, unde s-a întâmplat minunea. Nadal părea să ducă la nesfârșit șiragul seturilor câștigate pe zgură, asta până la o nouă întâlnire cu Thiem. Pare o glumă bună după corecția administrată austriacului la Monte Carlo (6-0, 6-2), dar Thiem și-a regăsit cumva acel tenis de zgurist veritabil, capabil să-l destabilizeze până și pe Rafa. La câți tineri vin din urmă, jocul bătrânesc care îl caracterizează încă pe Thiem (25 de ani peste 4 luni) nu-i poate garanta accesul spre trofee de Grand Slam. Câte lovituri câștigătoare să împrăștie din vecinătatea arbitrilor din spatele său, mai ales în meciuri de 3/5, și cum să călărească acest val timp de două săptămâni?! După Nadal, l-a bătut pentru prima dată pe Kevin Anderson, dar la primire se afla la 6 metri în spatele liniei de fund și la primul serviciu, și la al doilea! Voi fi fost suporterul său în finala de aseară, împotriva lui Alexander Zverev care, la 21 de ani abia împliniți, avea deja două titluri de Masters, în timp ce Thiem ar fi abia la primul. Deja de prea mult timp Dominic este așteptat să iasă în față, atât la propriu, pe teren, cât și la figurat, la titlurile care contează.

După turneul de casă, de la Praga, câștigat în fața Mihaelei Buzărnescu, iată că Petra Kvitova triumfă și la Madrid, tot într-o finală de trei seturi, de data asta cu olandeza Bertens. Nu e o veste prea liniștitoare pentru Simona Halep, asta mai lipsea, să înceapă și Kvitova să conteze pe zgură!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curiosul caz al lui Dominic Thiem.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Curiosul caz al lui Dominic Thiem5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei