Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 96 (6806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Al patrulea 1-1!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să nu ne grăbim să facem calcule în privința punctelor pe care le-ar putea pierde FCSB, putem păți ca în Il Calcio, unde ne copleșea norocul lui Juve, pentru ca apoi să vină chifla răsunătoare a lui Napoli la Florența. Totuși, de dragul demonstrației, să presupunem că echipa lui Dan Petrescu va lua maximum de puncte din ultimele trei etape. În acest caz, FCSB ar trebui să piardă undeva, căci mi-e greu să cred în două egaluri, adică în două meciuri proaste ale actualului lider. Mai ales că, după părerea mea, ultimul meci e deja bifat. Patronul Astrei se aseamnănă în prea multe privințe cu Becali ca să-i pună bețe în roate. Plus că trebuie evitat orice pericol pentru plătirea unor eventuale prime. Varianta cu un egal pentru FCSB și recuperarea miraculoasă a diferenței de golaveraj de către CFR stă și mai puțin în picioare. Dacă o văd pe Astra capabilă sau cel puțin încercând s-o încurce pe CFR, nu-mi imaginez nicicum o echipă antrenată de Bursuc capabilă să facă scor trei meciuri la rând! Clujenilor nu le rămâne decât să sucească pe toate fețele felul în care au pierdut puncte în atâtea meciuri după ce au condus cu 1-0, mai ales cele în fața principalei rivale. Dacă rezistau măcar în unul din ele, acum lucrurile stăteau exact pe dos. Paradoxal, niciuna dintre cele două echipe de la vârf nu a arătat că merită titlul. FCSB a stat în câțiva jucători, Budescu și Planic, a avut noroc că Bălgrădean a fost liber de contract, în ambele meciuri cu CFR s-a salvat la limită, iar în cele din sezonul regulat a egalat tot la unu, doar că a făcut-o ceva mai devreme. Da, patru scoruri de 1-1, de fiecare dată FCSB venind din urmă! Dar asta spune ceva și despre CFR, despre incapacitatea sa de a capitaliza, ceea ce s-a văzut și în meciul de sâmbătă, după ce a deschis scorul nu mai era capabilă să iasă legat din apărare, parcă frigea mingea! Și apropo de deschiderea scorului, aceasta s-a făcut întâmplător, pe o execuție de excepție a lui Djokovic, nicicând planificată, că doar acesta nu este vreun Budescu, să speri că inventează ceva. Djokovic e abia la al doilea gol în acest sezon! Și cum Craiova dezamăgește și ea, pe calapodul lui Napoli (0-1 la Astra, cu Mitriță și Gustavo pe bancă, menajați pentru ce?!), iată că vom avea o campioană șchioapă, dar care se va bate aiurea cu pumnul în piept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al patrulea 1-1!.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Al patrulea 1-1!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei