Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 37 (6747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


”Trucul” lui Ronaldo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că, deși arunci cu sutele de milioane pe transferuri, poți rămâne tot la mentalitatea de echipă mică. Cel puțin așa a decis pentru PSG antrenorul Unai Emery, atunci când l-a înlocuit pe Cavani cu un fundaș. Chiar dacă acel fundaș l-a dislocat pe Dani Alves, care a urcat la mijloc, tot mutare defensivă rămâne. În schimb, Realul, cu toate criticile care i s-au adus în acest sezon, pe bună dreptate, are acel ceva care o face să se adune atunci când totul pare pierdut. Mărețele umbre care au făcut tradiția sunt acolo, în fiecare colțișor de pe Bernabeu. Sigur, pentru asta e nevoie și de un adversar care încă încearcă să-și clădească un prezent. Madrilenii au avut nenumărate probleme cu echipele mici, probabil de-aia o fi intrat și Emery în logica asta, numai că norocul n-a mai ținut cu cei pragmatici. Sigur că penalty-ul putea fi evitat, puștiul La Celso mușcând momeala lui Kroos care i-a luat fața și a așteptat să fie busculat, măcar un pic. Și mai ostentativ a lucrat hazardul după ieșirea lui Cavani, când mingea s-a lovit de Ronaldo și a intrat în poartă! Exact asta este formularea, nu am exagerat cu nimic, dincolo de meritul portughezului de a se afla acolo, în prima linie. A mai venit și șutul ușor deviat, atât cât trebuie, al lui Marcelo, astfel că parizienii trebuie acum să urce un munte abrupt pentru a ajunge la limanul sferturilor. Poate că remontada de anul trecut a Barcelonei va fi sursă de inspirație pentru ei, mai ales că îl au acum pe omul care a desăvârșit-o. Neymar, în mod cert, trebuie să facă mai mult decât a reușit la Madrid. Ar trebui să îl vedem în teren și pe Di Maria, un ”ex” anvergură, care n-a prins minute în tur pentru că antrenorul său a preferat să facă doar două schimbări.

Ca să închei într-o notă hilară, am citit pe gsp.ro că Ronaldo ar face un truc la penalty-uri, cică bate tare în pământ cu stângul ca să sară puțin mingea când o plesnește cu dreptul! Parcă îl văd pe Luis de Funes cum bate din picior pe mal și imediat îi trage peștele la undiță!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Trucul” lui Ronaldo.
 Vizualizări articol: 1333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
”Trucul” lui Ronaldo5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Iahnie de linte verde cu gogoşari Lintea verde este considerată mai puţin atrăgătoare ca aspect, dar cunoscătorii ştiu că este deopotrivă gustoasă, sănătoasă şi săţioasă, fiind un aliment ideal în post. Iahnia de linte verde se prepară repede şi este mai gustoasă cu mămăligă... Citeşte