Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 14 (6724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Să fie Tennys!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să recunoaştem, parcă altă stare de spirit avem acum, după turul secund al Open-ului Australian. Simona Halep n-a clipit în meciul cu Bouchard, de care a trecut în două seturi scurte. Glezna pare în regulă, în plus a mai câştigat timp pentru consolidarea ei, până la turul următor. Ca să identificăm şi un punct slab, parcă prea uşor şi-a pierdut unele game-uri de serviciu. Urmează jucătoarea americană Lauren Davies, cea care a trecut de Petkovic într-un mod ciudat până şi pentru WTA: a pierdut primul set, apoi... 6-0, 6-0! O singură româncă o însoţeşte pe Simona în turul 3, este vorba de Ana Bogdan, care a trecut de Putinţeva tot în 3 seturi. Ea va juca tot împotriva unei jucătoare americane, Madison Keys, favorită 17. Din păcate, Irina Begu şi Sorana Cârstea s-au oprit, dar măcar Irina merge mai departe la dublu, cu Monica Niculescu. Partea de tablou pe care se află Halep şi Bogdan s-a mai curăţat, Muguruza şi Konta fiind victimele ilustre. Tot o surpriză a fost şi eliminarea lui Bencic, cea care o scosese în decor pe Venus, pentru a fi ulterior pedepsită de... Kumkhum! Chiar că îţi vine să întrebi cum, cum?!

N-aş vrea să arunc cu vorbe şi să spun că Simona a făcut punctul turneului, dar măcar pentru punctul zilei de joi se luptă cu un raliu dintre Federer şi Struff, câştigat de neamţ! Şi cu asta trecem la ATP. Fără acute pe jumătatea lui Nadal, asta şi pentru că nu prea e înţesată de nume mari, deci probabilitate mai mică să pice vreunul aşa devreme. În schimb, de pe partea lui Federer pleacă deja la plajă Goffin (!) şi Querrey. Pentru belgian e responsabil un veteran de 36 de ani, altul decât Federer: Benneteau. Statutul de favorit 9 mă obligă să-l menţionez şi pe Wawrinka, dar stadiul de pregătire în care se afla elveţianul nu lăsa loc de speranţe. Cel care l-a învins este un anume Sandgren (26 de ani, #96 ATP), pe care taică-său l-a botezat... Tennys, pe principiul nomen est omen (numele e destin)! Nici Thiem nu s-a simţit prea bine, a fost nevoit să recupereze de la 0-2 la seturi cu americanul Kudla, iar del Potro şi Djokovic au acuzat excesiv căldura, lăsând ca jertfă câte un set.

Să ne pregătim deja pentru meciuri cu scântei, turul 3 vine cu Kyrgios-Tsonga (azi), Berdych-del Potro, poate chiar Gasquet-Federer, dacă nu pentru dramă, măcar pentru potenţialul estetic, iar la fete ţine afişul Kerber-Şarapova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să fie Tennys!.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Să fie Tennys!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei