Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 2 (6712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un început de bun augur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din lunga și totuși scurta pauză de Sărbători, aș alege evenimente mai proaspete, cum ar fi meciurile de tenis ale fetelor noastre de la începutul acestui an. Probabil că mulți dintre dumneavoastră nu vor apuca să citească aceste rânduri înainte de meciul Halep-Begu din semifinala de simplu de la Shenzen, în program de la ora 8 dimineața, în schimb poate veți fi făcut-o înainte de meciul celor două din semifinala de dublu, prevăzut a se disputa în jurul prânzului. Simona a confirmat prestația din demonstrativul de la sfârșitul lui 2017, doar chinezoaica Duan dându-i ceva emoții în optimi. Mai degrabă ne-a dat nouă emoții, căci Simona nu a trădat vreuna, ea fiind de neoprit după ce a pierdut primul set. Apoi, în sferturi, a jucat-o inteligent pe ”bătaca” Sabalenka, de care a trecut în mai puțin de o oră. Și Irina Begu a avut de recuperat setul inaugural în optimi, cu Alexandrova, pentru ca apoi s-o bată ”categoric” (conform gsp.ro) pe Babos, cu 7-5,7-5! Probabil responsabilul de serviciu cu site-ul o fi luat în considerare scorul la seturi, mai categoric de 2-0 nu se poate. În fine, să ne bucurăm de joc și de rezultat, indiferent de cine trece mai departe, mai ales că în finală sunt șanse de o confruntare cu Șarapova.

Totuși, poate că un meci între rusoaică și numărul 1 mondial, pe care Simona și l-a asigurat până la tragerea la sorți de la Open-ul Australian, va anima tribunele de la acest turneu din China. N-am putut să nu observ că la meciurile Simonei cam bătea vântul prin tribune, în timp ce la prestațiile numărului 2 masculin, dintr-o competiție neoficială, acestea erau ticsite. E vorba despre Federer și Cupa Hopman, dar și de public australian. Echipa mixtă a Elveției, Federer și Bencic, a ajuns în finală după ce a câștigat toate meciurile din grupa B. Joi, se poate spune că Roger a trecut greu de Sock, prin prisma scorului (un tie-break și un 7-5), dar impresia a fost că elvețianul nu s-a lăsat distrat de american mai mult decât trebuia. Unele schimburi au fost de top, demne de fazele înalte ale Slam-urilor, emblematic fiind punctul la care Federer, forțat la defensivă disperată, a spus ”sorry” după ce l-a câștigat, deși mingea nu atinsese fileul și nici nu fusese lovită norocos cu rama!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un început de bun augur.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un început de bun augur5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei