Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 nov 2017 - Anul XXII, nr. 264 (6680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


M-am răzgândit: nu merităm!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Probabil vă reamintiţi că după primul din cele două amicale jucate de reprezentativa României, mă întrebam în spaţiul acestei rubrici dacă nu cumva locul nostru ar fi fost în Rusia, printre calificatele la World Cup, având în vedere că multe dintre calificatele pentru baraj nu jucaseră mai nimic în meciurile tur, iar noi, e drept că în meci amical, făcuserăm spectacol contra Turciei. Între timp, distracţia a luat sfârşit. Cine a avut de calificat a rezolvat problema (mai puţin Italia, chestie absolut inexplicabilă), prin joc sau prin jocuri de culise (cine crede că la Haţegan a fost doar o „greşeală omenească" este ori nepriceput, ori naiv), iar cine n-are treabă cu nobilul sport şi-a văzut pe mai departe de obişnuita panaramă, cu fotbalişti descalificaţi sau chiar defavorizaţi, cu fosile reciclate, cu unii aduşi la plezneală, poate fac întâmplător vreo ghiduşie şi redevin vandabili etc. În această categorie se înscrie cam fără adversar echipa numită România, aflată în proces de, sanchi, reconstrucţie. Vă propun să vă detaşaţi complet de sentimentalisme, de preferinţe, şi să vă răspundeţi sincer la o întrebare pe care e normal să ne-o punem fiecare din cei ce iubim fotbalul şi România: se poate face o echipă performantă cu Torje, cu Moţi, cu Săpunaru şi cu Chipciu? Că eu asta am înţeles din ce-mi fu dat să văd la televizor: că loser-ii ăştia profesionişti or fi un fel de cai de-ai lui Harap Alb, adică nişte mârţoage cărora dacă le administrezi doza potrivită de jăratec devin armăsari de curse şi mi ţi-i iau la alergat pe toţi ăilalţi de rămâi uimit. Eu, unul, aştept cu maxim interes să văd cum puterea de convingere a lui Guriţă operează şi în cazul Ştefan Radu, căruia, auziţi minune!, i se va propune să vină la Naţională numai când vrea muşchii lui. Neamţu' avea măcar scuza că nu ne-nţelege. Guriţă, însă, am senzaţia că ne ia de proşti, ceea ce mie mi se pare destul de riscant din partea unuia cu un I.Q. de maximum pai'şpe!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului M-am răzgândit: nu merităm!.
 Vizualizări articol: 1545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
M-am răzgândit: nu merităm!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei