Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 nov 2017 - Anul XXII, nr. 263 (6679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Când n-ai idei, dai impresia că nu vrei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A fost suficientă această ultimă repriză a sezonului pentru a se schimba perspectiva asupra echipei naționale și a așa-zisei schimbări de atitudine aduse de Cosmin Contra. De fapt, ne-am trezit dependenți de Budescu, dar mai bine s-o știm decât să n-o știm, vezi Daum. Cum a fost scos Budescu din teren, la pauza meciului cu Olanda, cum ne-am trezit iarăși fără idei. Nu cumva de aici și atitudinea? Am înțeles și intenția selecționerului de a-l resuscita pe Alibec, doar că în ambele amicale acesta s-a aflat cu Budescu într-o relație soare-lună. Dacă el ar fi beneficiat de pasele vechiului coechipier, poate că nici Alibec n-ar fi rămas dator. Am văzut că Pantilimon a fost dat jucătorul meciului de cei de la gsp.ro, dar cele trei goluri au fost toate încasate în urma unor centrări în zona careului mic. Pantilimon nu e suficient de agil pentru a înhăța mingile centrate, așa că preferă linia porții. Părerea mea e că Niță ar trebui promovat ca primă rezervă a lui Tătărușanu. Deocamdată, ca să știm de unde pornim la drum, am luat scor sever de la o portocală care e departe de varianta mecanică de odinioară. Dacă luăm primele trei favorite la câștigarea Ligii Campionilor, observăm că doar Bayern are un olandez în lot, Robben, care oricum și-a mâncat mălaiul la națională. De altfel, ca o paranteză, nici urmă de jucător italian, așa că nu prea e întâmplătoare absența acestor națiuni de la Cupa Mondială.

Cum colegul meu de rubrică va prelua ștafeta pentru o perioadă mai lungă, las aici doar o previziune despre Turneul Campionilor (la NextGen l-am ghicit pe Chung, a fost chiar primul său trofeu din carieră!). Sigur, nu e greu să mizezi pe Federer, chiar dacă în meciul său cu Cilic s-a chinuit să-și păstreze concentrarea pe perioade mai lungi de timp. Totuși, eu cred că va avea viață grea în semifinala cu Thiem, cel care pare atât de bătrân în atitudine, ai impresia că abia se mai adună să se mute dintr-o parte în alta să servească sau să primească! Apoi, oricare dintre Dimitrov și Zverev va fi de temut în finală. Să găsească Federer o cale? Nu știu de ce, aș merge pe adversarul său din finală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Când n-ai idei, dai impresia că nu vrei.
 Vizualizări articol: 1268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Când n-ai idei, dai impresia că nu vrei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasta crudă de ardei pentru iarnă Un adaos savuros și plin de vitamine pentru sosuri, care poate completa cu succes banala pastă de tomate pe timpul iernii se pregătește rapid, simplu, și nu necesită măsuri speciale de conservare. Pasta de ardei este un ingredient folosit de mai... Citeşte