Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 nov 2017 - Anul XXII, nr. 250 (6666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cu mare elan spre... unde?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când a început ediţia actuală a campionatului, ştiam foarte clar că există o singură candidată la titlu, Steaua, vreo câteva, trei sau patru, combatante la locurile de Europa League, restul urmând să se lupte pentru supravieţuire. Pentru că ne aflăm totuşi în România, nu e de mirare că până la sfârşitul săptămânii trecute, adică la ceva vreme după încheierea turului, când o căutai pe Steaua, o găseai oriunde, numai pe locul 1 nu. Prilej de mirare, de speculaţii, de speranţe (evident deşarte) pentru cei care s-au trezit, oarecum împotriva logicii, dar şi a propriilor socoteli, şi în faţa Stelei, şi în partea superioară a clasamentului, în condiţiile în care calculele iniţiale le dădeau speranţe doar la evitarea retrogradării. Cei mai miraţi trebuie să fi fost, mai pe la început, botoşănenii. Le-a trecut repede, odată cu plecarea unui superstar chiar la Steaua. Acolo, conform unei tradiţii străvechi, superstarul a devenit o panaramă, timp în care botoşănenii s-au orientat şi ei către locuri mai puţin ameţitoare. A venit, apoi, rândul Clujului, care mai-mai că se vedea deja încoronat acum vreo două săptămâni, până a început să nu mai înscrie nimic. Şi să producă 2 puncte din 9 posibile. Şi să-şi dea seama că nu poţi, totuşi, să fac bici, ba să şi pleznească, dintr-un lot alcătuit din vreo doi sau trei fotbalişti şi restul... resturi. Paradoxal e că Steaua a început să joace cu adevărat şi acasă numai după ce a măturat Europa. Acum, cu toată resuscitarea Viitorului, care şi el părea să o ia cătinel spre retrogradare, Steaua pare chitită să câştige un nou titlu. Cam fără adversar. Şi să şi vândă ceva fotbalişti, fără teamă că-şi riscă titlul, la care nu se arată nici o contracandidată. Vorba e: tot elanul ăsta de acum al Stelei duce către ce? Că parcă în Champions' League se joacă altceva. Cu totul şi cu totul altceva decât vedem şi în Europa League, şi în campionatul nostru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu mare elan spre... unde?.
 Vizualizări articol: 1542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cu mare elan spre... unde?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa ne uitam un pic peste gard trimis de
( 2 nov 2017, 15:23:09
...la vecinii nostri bulgari; au o reprezentanta in Champions League unde ia bataie cu regularitate, ajungand, dupa 4 etape, sa aiba fix: 0 ( zero ) puncte !!! Cred ca, la momentul actual si la sumele de bani ce se vehiculeaza prin fotbalul romanesc Steaua ( FCSB ) se descurca mai mult decat onorabil in Europa League !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei