Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 nov 2017 - Anul XXII, nr. 249 (6665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lucrurile revin la normal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campionatul nostru cel de toate etapele devine, carevasăzică, predictibil. FCSB este prima în clasament, adică a ajuns acolo unde lucizii iubitori de fotbal știau că trebui să fie. La fel, Dinamo este prima de sub linia play-off-ului. Între ele sunt echipe care confirmă sau infirmă parțial previziunile. După ce pusese o oarecare distanță între ea și pluton, CFR înșiră trei meciuri fără gol marcat, între care și o înfrângere. Și să nu uităm că prima din acest șir a fost egalul de pe teren propriu cu Botoșani, când trupa lui Dan Petrescu era așteptată să profite de egalul FCSB-ului de la Voluntari, deci să-și mărească ecartul. În loc de asta, clujenii au intrat într-o vrie neașteptată, spre disperarea indecentă a Bursucului, prizonier al teoriei conspirației. În schimb, cățărându-se pe victoriile din Europa, echipa lui Dică a reușit să aducă goluri multe și în campionat, nu mai puțin de douăsprezece în ultimele două etape! Cavalcada împotriva timișorenilor nu prea se poate comenta, oaspeții prezentându-se deplorabil, la ani lumină de ambiția pe care au arătat-o împotriva clujenilor, meci tot cu 7 goluri, distribuite total altfel. În schimb, aș avea ceva de zis la victoria din derby-ul cu Craiova, din păcate nedisputat pe noua arenă din Bănie. Cred că golul primit în primul minut, când apărarea olteană a fost dată peste cap deși avea o așezare compactă, a creat o breșă care s-a lărgit gol după gol. Băieții lui Mangia nu s-au mai ținut de plan, fiindcă îmi e greu să cred că italianul a pregătit meciul cu apărare avansată, după ce văzuse în meciurile precedente cât de bine aruncă Budescu mingea în ”gaură”.

În ceea ce-o privește pe Dinamo, cred că a ajuns pe fundul prăpastiei, ceea ce poate fi și o veste bună, căci nu mai are unde să cadă. Să vedem însă ce cale găsește să iasă la lumină, dacă nu cumva o să încerce trăgându-se de păr, ca baronul Munchhausen. Cât despre Viitorul, echipa autoare a acestui 4-0 care a transformat ”Groapa” în substantivul comun inițial, nu pot decât să regret că Eric nu a fost un factor în preliminariile europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrurile revin la normal.
 Vizualizări articol: 1246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucrurile revin la normal5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei