Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 sep 2017 - Anul XXII, nr. 222 (6638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Baftă chioară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă aţi fi urmărit prima repriză a mult aşteptatului meci dintre Lugano şi Steaua (care FCSB!?) fără să ştiţi ce echipe joacă şi cu ce prilej, probabil că aţi fi bănuit că e vorba de un meci amical dintre o echipă de prima ligă dintr-un campionat din cele importante în Europa şi una de amatori, de băieţi din ăia care dimineaţă merg la serviciu (ospătari, frizeri, economişti, poliţişti), iar seara, uneori, fac câte o mişcare aşa, ca să nu ruginească. Şi, din când în când, închiriază câte un teren pentru un meci pe o bere, cum părea a fi cel de alaltăieri seară. Echipa care părea profesionistă era, desigur, Lugano, iar amatorii, dintre care destui fără pic de talent pentru nobilul sport, erau cei ai Stelei. Atât de prost jucau băieţii trimişi în teren de Dică, încât o bună jumătate dintre ei părea să nu fi văzut minge până în seara aia. Fiecare contact cu obiectul genera un iminent pericol de accidentare, singura speranţă cu adevărat rezonabilă fiind aceea că nu se vor schilodi, iar cel mai bun scor imaginabil în situaţia dată era un 0 - 0. Pe cele două apeluri telefonice din pauză m-am făcut că nu le aud, ştiind exact ce aveau să dea pe gură revoltaţii care m-au sunat. Iar eu n-aveam chef de bătut apa în piuă. După pauză, am constatat însă că rolurile s-au inversat, încă din primele minute băieţii ăştia jucând ca ăilalţi în prima parte. Şi viceversa. Dacă în prima repriză am scăpat fără să luăm cele vreo 4 goluri meritate, la fel, numai că... invers s-au petrecut lucrurile în repriză a doua. Ce a făcut diferenţa? Simplu: numiţii Budescu şi Man, jucători de soi, pentru care fiecare clipă petrecută în plus în România înseamnă paşi hotărâţi către ratare. Acum e momentul ruperii lanţului. Dacă nu se produce, adio! Adică ăla micu' s-ar irosi ca, să zicem, Ivan, alt enorm talent, în timp ce din Budescu ar ieşi maximum un Rusescu, adică bun de rezervă undeva, prin Turcia, eventual Bulgaria. Bafta chioară a Stelei poartă aceste două nume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baftă chioară.
 Vizualizări articol: 1872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Baftă chioară5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha trimis de
( 1 oct 2017, 02:04:11
Chiar asa domnle? Ati ajuns sa confundati fecesebe cu Steaua? Ce trist...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei