Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 sep 2017 - Anul XXII, nr. 210 (6626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Garantează cineva?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când e vorba de sportivi români în general şi de fotbalişti în special nu cred că există rezultat previzibil. Spun asta deoarece alaltăieri, atât eu, cât şi toţi prietenii ori cunoscuţii mei, nu aveam habar ce s-ar fi putut întâmpla seara, în meciul de debut al Stelei (care "FCSB"?!) în actuala ediţie a Europa League. Pronosticurile oscilau între 0 - 3 şi 4 - 0, fiecare dintre cei cu care am discutat, indiferent ce zicea iniţial, neuitând să menţioneze că s-ar putea să fie exact invers. De ce se întâmplă asta? Simplu ca bună ziua: fiindcă jucătorul român, indiferent cum s-ar numi el, are de toate, mai puţin constanţă. De aceea, chiar dacă azi face spectacol şi mătură pe jos cu te miri cine, mâine e în stare să apară el pe post de victimă incapabilă de reacţie. În cazul nostru concret, la ce te-ai fi putut aştepta de la Steaua? La un joc avântat şi eficient, aşa cum ne-a arătat tot ea contra lui Plzen în eliminatoriile Champions' League, sau la o leşinătură de prestaţie ca în mult mai recentul meci contra Viitorului, când nu putea lega mai mult de două pase? Asta, în privinţa echipei. La bucată, lucrurile se prezintă la fel, dacă nu şi mai rău: jucătorul care astăzi poate da un gol de la bornă kilometrică 35, mâine e-n stare să nu nimerească instalaţia de la un metru jum'ate, iar driblingurile de mare rafinament de ieri să fie înlocuite azi de pase pe bandă rulantă fix la adversar. Hai, ziceţi-mi că nu-i aşa! Sau, în varianta pentru proşti, că "de aia-i frumos fotbalul"! Da' ăla când echipa ta favorită bate măr pe cine prinde, cu 4 sau 5 la 0, cu cât o fi mai urât!? Revenim la Steaua: înjuraţi şi ameninţaţi de Becali, alde Alibec şi Budescu şi-au adus aminte că ei sunt totuşi cei mai buni din ţară, drept pentru care au dat un spectacol absolut memorabil. Ne-au făcut fericiţi, ne-au dat speranţe. Şi-au făcut şi lor un mare bine, săltându-şi categoric cotaţiile pe piaţa transferurilor. Iar dacă Becali s-a lăcomit la 15 milioane pentru Alibec, acum s-ar putea chiar să-i obţină. Condiţia ar fi ca Alibec să mai joace încă vreo două meciuri la fel de bine. Garantează cineva că aşa va face? 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Garantează cineva?.
 Vizualizări articol: 1470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Garantează cineva?3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei