Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iul 2017 - Anul XXII, nr. 158 (6574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai mult absurd decât frumos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mă pricep eu cine ştie cât la subtilităţile legate de tragerile la sorţi în cupele europene de fotbal, adică la traseele posibile în funcţie de coeficientul de ţară, de ăla al echipei, de filiera campioanelor sau a locului următor şi alte chestii d-astea care necesită specializare. Ştiu însă că indiferent de unde porneşti, la un moment dat tot trebuie să întâlneşti o echipă chiar de fotbal, pe care dacă reuşeşti să o elimini, abia atunci înseamnă că ţi-ai făcut treaba şi că ai ajuns în grupe, adică în locul de unde începe competiţia. Până atunci, întâlneşti nişte panarame, cum au fost ăia peste care a dat Astra, o adunătură nu tocmai omologată ca echipă de fotbal. Tragerea la sorţi de ieri zice că dacă se califică (şi cum naiba să nu se califice!?) Astra va da în turul următor peste Oleksandrya din Ucraina, peste care zic că ar fi normal să treacă, mai ales că are şi ceva timp pentru omogenizare, alte probleme nepărând că ar exista: echipa joacă avântat, înlocuitorii plecaţilor sunt chiar fotbalişti, antrenorul pare şi el să înceapă a şti ceva meserie. Din nefericire, celelalte două combatante pe acest front au nimerit cum nu se poate mai rău: Craiova cu Milan şi Dinamo cu Bilbao. În privinţa Milan-ului am ceva reţineri, în sensul că e greu de reparat după cei câţiva ani în derivă, ceea ce însă n-o poate face pe Craiova favorită. Dincolo, nu cred că Dinamo o poate elimina pe Bilbao, deoarece câinii şi-au pierdut de multă vreme obişnuinţa de a juca în Europa. Trăgând linie, ne iese o singură echipă din 3 cu şanse de a ajunge în play-off-ul pentru acces în grupe, ceea ce e mult faţă de starea actuală a fotbalului românesc. Dincolo parcă stăm mai bine, în sensul că Steaua poate trece de Plzen şi cred că şi Viitorul de Apoel sau Dudelange. Numai că după astea vin echipele de fotbal despre care am scris mai sus. Iar acolo nu-i de joacă. Cred că Steaua, bazându-se pe bafta deja legendară a lui Gigi, poate prinde vreo leşinătura în play-off. Viitorul însă, dacă trece de prima dublă, la următoarea va claca aproape sigur. Echipa lui Gică nu arată a performeră dincolo de hotare. Mi-aş dori să mă înşel, dar cred că nu e cazul. Aşadar, cred că ne ducem în grupe cu o singură echipă, Astra, şi posibil cu încă una, Steaua. Două din cinci e deja parcă prea mult. Ar fi frumos să mergem cu mai multe, chiar cu toate, dar pare mai degrabă absurd.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mult absurd decât frumos.
 Vizualizări articol: 1889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mai mult absurd decât frumos5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Îngheţată de casă (fără fierbere) Este cremoasă, extrem de gustoasă şi de la această reţetă de bază se poate porni personalizarea după imaginaţie. Nu necesită decât un mixer bun, dar, pentru că nu se fierbe nimic, toate ingredientele, dar mai ales ouăle, trebuie să fie foarte... Citeşte