Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mai 2017 - Anul XXII, nr. 120 (6536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Aşi de Cupă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fi plâns Alex Ioniţă că echipa sa a pierdut Cupa României? Ştiu, sunt răutăcios, dar benign. Oricum, mărturisesc că nu mi-a picat prea bine câştigarea Cupei de echipa din localitatea unde numitul Pandele taie şi spânzură, iar Ioniţă este cel care a preferat o ratare frumoasă unui gol care ar fi însemnat lovitura de graţie. A întors doi fundaşi la o simulare de şut cu stângul – bun, apoi încă unul la o simulare de şut cu dreptul – iarăşi bun, după care a mai gâdilat mingea o dată, în loc s-o înţepe spre poartă. Bineînţeles că a fost blocat, iar faptul că a deschis scorul nu a mai folosit nimănui, pentru că alt fundaş acontat de FCSB a făcut penalty şi de aici Astra nu a mai contat. S-a văzut că echipa din Voluntari se află încă în regim de competiţie, cu două meciuri oficiale de când Astra a terminat play-off-ul şi încă două de disputat. Băieţii lui Niculescu puteau să câştige înainte de loviturile de departajare, dar fie a salvat Lung jr, fie mingea s-a zbătut ca la flipper prin careul mic al acestuia. Acum, pentru ca echipa păstorită de el să joace totuşi în Europa, mă gândesc că Pandele ar trebui să se ia de mână cu Becali şi să meargă şi el la TAS!

Tot sâmbătă am spicuit şi din celelalte finale de Cupă, nu mai puţin de patru! Arsenal şi-a îndulcit sezonul printr-un trofeu care are mult sens şi tradiţie în insulă, iar faptul că a fost obţinut chiar împotriva campioanei şi rivalei Chelsea este o proptea serioasă pentru continuitatea lui Wenger. Deşi Eintracht a încercat marea cu degetul, Dortmund a reuşit să câştige Pokalul după trei ani consecutivi în care pierduse finala! Patru eşecuri la rând ar fi fost prea mult, aproape un blestem pentru Borussia. Nedreptatea jocului de fotbal s-a arătat la vecinii din Franţa, acolo unde un fundaş de la Angers şi-a marcat autogol cu capul în minutul 90+1! Cumva trebuia compensat şi ghinionul lui PSG de la remuntada istorică a Barcelonei, care s-a consolat şi ea, la rândul ei, cu Cupa Regelui, victima de serviciu numindu-se Alaves.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aşi de Cupă.
 Vizualizări articol: 1727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aşi de Cupă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei