Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mai 2017 - Anul XXII, nr. 112 (6528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Marjă mică pentru surprize

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a jucat, în sfârşit, şi restanţa dintre Celta Vigo şi Real Madrid, împinsă din februarie până cu o etapă înaintea finalului de campionat. Aşa cum era de aşteptat, Realul n-a lăsat loc de surprize, cu un Ronaldo redivivus, dar şi foarte băftos în ultima vreme la goluri, cu mingi deviate sau respinse atrase parcă de un câmp magnetic. Alt mare câştig este Isco, acesta reuşind în cele din urmă să-i ia faţa lui James Rodriguez şi să-şi adjudece un loc de titular în lipsa lui Bale. La golul lui Kroos, Isco a făcut o cursă cu nimic mai prejos decât aceea a lui Sergi Roberto din partida Real-Barça. Rămâne în sarcina Malagăi să deraieze actualul lider din drumul spre titlu, asta presupunând că va putea şi că şi-o va dori. Reamintesc că este vorba de o înfrângere a Realului, ceea ce mi se pare cumplit de greu. Abia a reuşit Atletico, asta pentru că băieţii lui Simeone au jucat ca nişte apucaţi, dar şi pentru că Realul îşi permitea înfrângerea. Adversara din finala LC, Juve, şi-a permis şi ea o înfrângere la Roma, dând apă la moară celor care adoră calculele şi scenariile, în schimb a câştigat în mod cinic Cupa, în faţa lui Lazio, cu un 2-0 stabilit în primele 25 de minute şi conservat apoi în stilul caracteristic. Interesant că în etapa de sâmbătă, penultima, torinezii primesc vizita micuţei Crotone, care a dus o luptă de recuperare fantastică, punct cu punct, astfel că în prezent se află la un punct de Empoli şi la două de Genoa. Chiar şi un egal ar ajuta-o pe Crotone, ar fi ceva extraordinar pentru ea, practic ultima retrogradată, dar şi titlul, s-ar decide în ultima etapă. Juve ar avea nevoie de victorie la Bologna (un egal nu i-ar ajunge, căci Roma tocmai ce a compensat prin recentul 3-1 acel 0-1 din tur). Pare floare la ureche, dar îmi amintesc că în anul 2000 Juve a pierdut titlul în ultima etapă, în faţa unei echipe la fel de lipsite de veleităţi, Perugia! Deşi tot acest scenariu ţine mai mult de dorinţă decât de realitate, duminică voi fi suporterul lui Crotone. Până atunci, salut triumful lui Monaco, care revine în capul mesei în Franţa, după 17 ani!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marjă mică pentru surprize.
 Vizualizări articol: 1491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Marjă mică pentru surprize5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei