Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 apr 2017 - Anul XXII, nr. 79 (6495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Unora le place blatul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De ce să ne fie frică să spunem ce gândim? Aşa îşi deschidea Costin Ştucan articolul de pe blogul gsp. Aş încerca un răspuns: pentru a păstra misterul. Ca să nu te dai de gol. În fapt, Ştucan atrage internauţii într-o ambuscadă, aducând tot felul de argumente puerile pentru blatul care s-ar fi petrecut între Viitorul şi Astra. În mintea lui, dacă Astra a câştigat în meciul de Cupă, Viitorul trebuia să-şi anuleze şansele în meciul din campionat, altfel se înţelegea de la sine că era cooperativă. Săpunaru, prin mingea deviată care s-a transformat în pasă la primul gol, apoi printr-un autogol şi prin provocarea unui penalty (dar care n-a fost!), le-a dat apă la moară celor care văd peste tot şmecherii. Ăştia sunt cei care gândesc în aceleaşi coordonate în viaţa lor de zi cu zi, combinagiii. A doua zi, şeful Ioaniţoaia s-a simţit obligat să ia atitudine, numindu-l pe Ştucan „mai tânărul meu coleg”, deci şi mai naivul! Lui Ştucan i-a ţinut isonul de la distanţă numitul Dan Bâra, cică specialist în pariuri. Acesta a fost cooptat de Radu Banciu la varianta televizată a emisiunii „Unşpe metri”, ani de zile în programul Sport Total FM. Bâra face mai întâi pe psihologul, afirmând că Săpunaru nu era afectat de greşelile sale, dovedind cât de superficial îl cunoaşte pe jucător. Apoi dă direct cu bâta în baltă, ducând discuţia la un blat pe numărul goluri, căci evoluţia din prima repriză, cu multe goluri şi multe ratări, inclusiv din penalty, i-ar fi făcut pe pariori să mizeze masiv că se mai marchează într-un ritm asemănător! Aici, oricât de nesuferit este Banciu, a văzut ceva fotbal la viaţa lui, aşa că l-a contrazis în stilul său exagerat, spunând că de câte ori în prima repriză „spectacolul este cât casa”, în a doua nu se mai întâmplă nimic. E clar că nu e mereu aşa, fiindcă fotbalul nu e ştiinţă exactă (din fericire!), dar o asemenea tendinţă există. A doua zi am văzut Barcelona-Sevilla, cu un 3-0 stabilit de la pauză, şi Leganes-Real, 2-3 în prima, 2-4 la final.

Chiar acum, când scriu aceste rânduri, este în plină desfăşurare Viitorul-Craiova, cu Hagi care îi ţine pe bancă pe Chiţu şi Coman! Blat, ca să câştige FCSB campionatul...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unora le place blatul.
 Vizualizări articol: 1498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unora le place blatul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei