Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2017 - Anul XXII, nr. 27 (6443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Milogii campionatului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată-ne întorşi la campionatul nostru cel de toate etapele, într-un peisaj hibernal  –  cum altfel? – cu ceva dezgheţ, inclusiv în societate. Steaua lui Becali este iarăşi cea care îşi permite nu numai să cumpere jucători, ci să cumpere de la rivali. Nu înseamnă neapărat că Becali investeşte, mai degrabă că vinde binişor şi bagă măcar o parte înapoi, în echipă. Nu-i nici un secret, ţinta lui o reprezintă banii din Liga Campionilor, acolo unde singura şansă o reprezintă culoarul principal, cel de campioană. Calculul nu-i rău, îi vine mănuşă şi lui Reghecampf, făcându-l antrenor mai mare decât este. Ceea ce mă dezamăgeşte este faptul că nu întâmpină nici o rezistenţă în competiţia internă, e de ajuns să scoată banii şi ochii patronilor sticlesc ca la milogi. La fel se întâmplă şi dacă banii sunt ai altora, renunţă la orice veleitate în mijlocul jocului, deşi în cazul unora nu e îndeplinit nici măcar obiectivul minimal, accederea în play-off.  Practic, în afară de Steaua, în această pauză de iarnă nu e club fruntaş care să se fi întărit. Dinamo, nici o surpriză, iese cea mai şifonată. Au plecat Rotariu, Lazăr şi Gnohéré, ultimul chiar la Steaua. Urmează să se cârpească, până atunci contabilizând o primă înfrângere în meciul cu Viitorul, pe teren propriu. În ciuda asigurărilor lui Hagi, care ne transmitea toamna trecută să stăm liniştiţi că echipa sa nu va slăbi, ba dimpotrivă, iată că Regele vinde perla coroanei! Răzvan Marin a ajuns la Standard Liege, deşi cota sa este în creştere, iar la vară Viitorul ar fi putut lua un preţ mult mai bun. De ce atâta grabă? Oare într-adevăr Hagi să joace incognito rolul iepurelui în cursa pentru titlu?! Craiova şi-a vândut căpitanul, pe Vătăjelu, dar măcar l-a păstrat pe Ivan. Gaz Metan l-a vândut pe golgheterul campionatului, pe albanezul Llullaku, dovada că Mediaşul îşi acceptă condiţia şi nu crede în minuni gen Leicester. Pe Astra nu ştiu dacă trebuie s-o consider fruntaşă, cert e că Becali s-a fript o dată, aşa că a ajuns deja să transfere jumătate de echipă, odată cu aducerea lui Alibec şi De Amorim. Şi când te gândeşti că Astra este echipa cu care vom defila, vorba vine, în primăvara europeană!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milogii campionatului.
 Vizualizări articol: 1397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Milogii campionatului5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gutui cu caimac (desertul sultanei) Cei ce au îndrăgit serialele istorice turceşti au remarcat, probabil, că frumoasele vremii şi mai ales sultanele aveau ca desert preferat un preparat cu aspect apetisant, de culoare roşie, cu moţ de frişcă. Este vorba despre gutuile glasate... Citeşte