Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2016 - Anul XXI, nr. 269 (6382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Arenă frumoasă, păcat că-i locuită!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am avut inspiraţia nebună de a urmări meciul cu Polonia de pe stadion. Ce s-a întâmplat pe teren a mai fost cum a fost, probabil ne facem noi speranţe prea mari, că aşa e firea omului. Dar peluzării au fost cei care au dat tonul unei seri totalmente ratate. Nu mă refer la oamenii normali care şi-au luat bilet la peluză, şi eu tot acolo am stat, ci la membrii diverselor galerii. Degeaba fanii Rapidului fac un gest de devotament afişând un banner cu mesajul „Rapid nu moare!”, dacă apoi folosesc torţele (oricum interzise pe stadion) ca proiectile împotriva suporterilor polonezi. Iar din peluza opusă, acolo unde îşi împărţiseră zonele ultraşii dinamovişti şi stelişti, un inconştient a aruncat acea petardă înspre Lewandowski, taman atunci când ai noştri presau şi se pregăteau să execute al doilea sau al treilea corner legat. Asta ne-a asigurat tribunele golaşe la meciul din primăvară cu Danemarca. Bravo nouă, aşa ne trebuie!

Aceste evenimente au fost însă facilitate de haosul organizatoric de pe Arena Naţională. Nu e o opinie, e ceea ce am remarcat eu însumi. Am printat cele 13 bilete comandate online, pe diverse CNP-uri, asigurându-ne că era vizibil codul de bare. Când colo, biletele nu au mai fost scanate, cei de la intrare au verificat doar „ochiometric” dacă ne găseam în sectorul respectiv al peluzei. Practic, puteam cumpăra un singur bilet pe care să-l printăm de 13 ori! Iar controlul corporal a fost destul de superficial, hainele de iarnă îngreunând şi ele misiunea jandarmilor. În plus, cei întâziaţi s-au tot înghesuit şi împins după începerea meciului, astfel că s-a luat decizia de a-i lăsa să intre la liber. Toate condiţiile îndeplinite, aşadar, pentru ca lucrurile să nu meargă cum trebuie.

Revenind la fotbal sau la lipsa lui, mă uimeşte totuşi această memorie scurtă a unora care-i invocă deja pe Piţurcă sau Iordănescu. Alo, păi nea Piţi e ăla care a pierdut tot cu 3-0, tot acasă, dar cu Lituania, iar nea Puiu abia ce-a pierdut cu Albania când avea calificarea pe masă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arenă frumoasă, păcat că-i locuită!.
 Vizualizări articol: 1644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Arenă frumoasă, păcat că-i locuită!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei