Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2016 - Anul XXI, nr. 237 (6350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un record inedit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă două penalty-uri legate, aşa a început echipa naţională preliminariile astea. Ca şi la Euro, unde Stancu a băgat-o în aţe de fiecare dată. Acum, unşpe metri pe final cu Muntenegru şi unşpe metri cu Armenia, când încă nu se stinsese ecoul imnurilor, dublat şi de cartonaş roşu. Din păcate, l-am ratat pe ăla care nu trebuia, când nu aveam drept la recurs. Dar să nu mai privim înapoi cu mânie, ci să savurăm succesul acesta la care Daum a stabilit recordul celui mai rapid 3-0 reuşit vreodată de naţionala României! În minutul 12 s-a definitivat opera, adică un minut mai devreme decât într-un meci de Cupa Balcanică disputat cu Iugoslavia, în... 1933! Dacă tot am săpat la statistică, am găsit şi cel mai rapid 2-0, în minutul 3 al unui amical cu Japonia, în anul de graţie 1984, goluri Rednic şi Cămătaru. Încă puţin pe acest tărâm al cifrelor, cu îngăduinţa dumneavoastră. Pe tv, la Dolce Sport, dar şi pe prosport.ro, a circulat o ştire conform căreia Bogdan Stancu ar fi avut procent de 100% la transformarea de lovituri de la 11 metri, în toată cariera sa de senior! Când colo, ce să vezi, Stancu tocmai ce dăduse un interviu unui tabloid, în care amintea de un penalty ratat pe când juca la Steaua, într-un meci cu Gloria Bistriţa. Nu-i vorbă, o singură greşeală nu-i de colea până la 29 de ani, dar nici întâmplător nu-i. Stancu îşi face temele, studiază portarii adverşi, nu se încrede în talent ca alţii. Nici n-ar fi realist, ce-i drept... Bineînţeles, senzaţia serii a fost debutul lui Răzvan Marin, un regizor retras care are un har rar (sic), puterea de a nu se complica. Nu i-am văzut încă pasa lungă, o armă care nu lipsea din arsenalul unui Pirlo sau Gâlcă, de exemplu, însă e timp, cariera sa abia mijeşte. Urmează sinteticul din Kazahstan, acolo unde polonezii au scăpat două puncte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un record inedit.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un record inedit5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei