Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2016 - Anul XXI, nr. 199 (6312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Importantul meci cu Pandurii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când afli că un băiat de liceu plăteşte cu viaţa plăcerea de a fi mers să vadă fotbal pe stadion, treburile şi grijile zilnice ne par lipsite de orice sens. Ştiu puşti încă şi mai mici care se duc să vadă Dinamo sau Steaua, iar gândul că vreunul dintre ei ar putea intra în raza unei bestii mi se pare inacceptabil. Cel care a curmat viaţa acelui copil, probabil nici el prea copt la minte şi la trup, trebuie să simtă pedeapsa în primul rând în suflet. Nu mă îndoiesc că va fi prins, căci aşa ceva nu se poate tăinui nici de către prieteni, şi va plăti cu ani din viaţa sa ceva ce nu se poate echivala oricum cu nimic: o altă viaţă. Dar, pentru că tocmai viaţa merge înainte, cel puţin a unora dintre noi, vom trece la fotbalul jucat, fie şi cu inima grea.

Steaua s-a prezentat dezamăgitor în deplasarea de la City, făcându-l şi pe Guardiola să declare că a refuzat jocul. Meciul acesta era o vitrină, trebuia abordat cu cei mai buni jucători, ocazia era ideală de a le face reclamă. Mai era şi imaginea deplorabilă din tur care se cerea ştearsă. Când colo, ca un moşneag sfătos, Reghecampf declară că important e să câştige meciul cu Pandurii! Păi de ce ar fi aşa important, domnu’ antrenor? Cu “performanţele” astea interne îi iei ochii lui Becali, iar când vine o echipă mai legată îl laşi cu pantalonii în vine? Să nu dai un gol într-o dublă cu Manchester City, care a fost generoasă în a folosi rezerve, mi se pare de-a dreptul ruşinos pentru firma pe care o are Steaua în Europa. Dar, până la urmă, poate de atât e în stare antrenorul Laurenţiu Reghecampf, să ia titlul cu Steaua. Ceea ce, să convenim, nu e totuna cu a-l aduce la Galaţi sau la Urziceni. Să-l lăsăm, aşadar, pe Reghe să se pregătească de meciul din campionat cu Pandurii.

Între timp, remarcăm cu oarecare obidă că şi alte echipe din est şi-au deschis drum spre grupele Ligii Campionilor. Ruşii de la Rostov chiar şi-au făcut echipă solidă, dar cu acest Ajax până şi Steaua ar fi avut şanse. Sosiţi pe ultimii metri sunt croaţii de la Dinamo Zagreb, care au împins meciul cu Salzburg în prelungiri, acolo unde au rezolvat calificarea, spre satisfacţia deocamdată platonică a lui Măţel, rămas pe bancă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Importantul meci cu Pandurii.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Importantul meci cu Pandurii5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Morcovi acrişori cu nuci Este un preparat rafinat, dulce-acrişor, cu note arabe conferite de condimente, care nu necesită preparare termică, dar poate constitui, în funţie de preferinţele noastre, fie o garnitură specială la friptură de orice fel, fie o salată ce se... Citeşte