Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2016 - Anul XXI, nr. 176 (6289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Între circumspecţie şi pesimism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Experienţa şi tradiţia nu sunt vorbe goale, astfel că Steaua a ieşit bine din deplasarea de la Praga. E drept, golul reuşit a fost rodul unei execuţii personale, în timp ce forţa grupului a lăsat de dorit. Echipa nu-i închegată încă, nici lotul nu-i definitivat, practic se continuă pe aceeaşi linie a investiţiei condiţionate de performanţă. Cum calificarea în grupele Ligii Campionilor este o utopie, având în vedere adversarii din play-off, acest 1-1 poate fi un pas important pentru grupele de consolare din Liga Europa. Dacă Reghe va şti să-i ţină în frâu pe cehi la retur, atunci Steaua va juca relaxat play-off-ul, având asigurată varianta de rezervă. Poate chiar şi o reţetă frumuşică pe Arena Naţională, funcţie de adversar. Dar până acolo mai e un meci.

Din păcate, Astra n-a putut profita de culoarul mai avantajos al campioanelor, un 1-1 pe dos, adică acasă, cu danezii de la FC Copenhaga. Echipa exilatului Şumudică a arătat şi mai dezlânată, ceea ce l-a făcut pe Daum, prezent la meci, să remarce că va fi greu la retur, întrucât nu-i vede pe danezi dornici să facă vreun cadou. Aşadar, la potenţialul actual al Astrei, şi neamţului i se pare puţin probabil ca echipa campioană să întoarcă soarta calificării. Cam aşa arată lucrurile: pentru Steaua – circumspecţie, pentru Astra – pesimism.

Rup câteva rânduri de la gura Ligii Campionilor pentru a constata că aruncarea pisicii moarte între LPF şi FRF a dus, mai bine prea târziu decât niciodată, la decizia de a nu permite unui club aflat în faliment înscrierea în Liga 1. Rapidul este victima de serviciu, iar „beneficiara” este ACS Poli. Ghilimelele sunt acolo pentru că echipa primarului din Timişoara va beneficia de fapt de o nouă ocazie pentru a retrograda pe criteriu sportiv. Lotul şi stadiul de pregătire sunt ca pentru o divizionară B, plus că vor trebui repede recuperate primele două etape, deoarece mă îndoiesc că Poli se va prezenta aşa din scurt la meciul cu Dinamo din etapa a doua.

O altă dispariţie de pe firmament este cea a lui Roger Federer, anunţată de el însuşi pe Facebook, motivul fiind operaţia suferită la genunchi la începutul anului. Este vorba doar despre restul sezonului 2016, elveţianul fiind ferm în a susţine că nu se lasă încă la vatră. Cu atât mai bine pentru tenis şi nouă cu-atât mai bine!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între circumspecţie şi pesimism.
 Vizualizări articol: 1191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Între circumspecţie şi pesimism5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei