Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iul 2016 - Anul XXI, nr. 174 (6287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mutări şi mutaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până acum, dintre transferurile cu sensul “in”, adică din alte părţi în campionatul nostru, se detaşează cel al lui Lucian Sânmărtean. A surprins inclusiv echipa la care a ajuns, Pandurii, antrenată din nou de Grigoraş. Până la această repatriere, tot echipa din Târgu-Jiu făcuse, cred eu, cea mai interesantă mutare, prin aducerea lui Ovidiu Herea. Revenind la Sânmărtean, sper ca Grigoraş să-l aducă la o formă de competiţie şi să aibă inteligenţa de a nu-l uza în lupte oarbe. Acum, că va juca şi sub privirile selecţionerului Daum, ar fi un câştig şi pentru echipa naţională, în ciuda vârstei şi a “parametrilor”. Probabil că Daum va fi informat de secundul Ionuţ Badea că Sânmărtean lăsa de dorit la “parametri”, dar oare cum stătea Roger Milla la aceşti indicatori fizici în 1990, la 38 de ani?!

Profit de subiectul transferuri pentru a vă aduce în atenţie o trădare şi o revenire după trădare! Este vorba despre doi protagonişti ai finalei mondiale de acum doi ani, argentinianul Gonzalo Higuain şi cel care a şi decis-o (finala), neamţul Mario Goetze. Primul a trecut la Juventus, în ciuda opoziţiei celor de la Napoli, care măcar s-au ales cu o sumă frumuşică, înspre 100 de milioane de Euro, cât era clauza. Desigur, s-a stârnit o furtună printre suporterii napoletani, iar Higuain n-a scăpat nici de reproşurile lui Maradona, compatriotul său. E clar că omul nu e vreun os domnesc să tragă Napoli după el la câştigarea unui nou Scudetto, cum a făcut Diego pe vremuri, aşa că a optat pentru calea mai uşoară. Nu mi-e clar dacă această mutare-mutaţie va fi benefică şi pentru Juventus, căci titlul la intern putea să-l ia şi fără cheltuiala asta extravagantă. Probabil speră să-şi scoată o parte din investiţie din Liga Campionilor. Sunt chiar curios până unde vor ajunge la primăvară…

În ceea ce-l priveşte pe Goetze, un fotbalist încă tânăr şi cam prea introvertit, credeam că va profita de plecarea lui Guardiola de la Bayern, numai că acesta a ales să meargă înapoi la Dortmund, adică acolo de unde plecase acum 3 ani, tot ca Higuain, prin achitarea clauzei! Va trebui să învingă ostilitatea unor suporteri, cea mai scurtă cale fiind să înscrie contra bavarezilor, ceea ce îi şi doresc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutări şi mutaţii.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mutări şi mutaţii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei